De modus Onderweg gebruiken voor vergaderingen

Belangrijk:

• Deze functie is alleen beschikbaar voor vergaderingen op mobiele apparaten.

Met de modus Onderweg kunt u vergaderingen voeren terwijl u loopt, in de auto zit of met het openbaar vervoer reist. Deze functie speelt alleen audio af en heeft grote functieknoppen waar u makkelijk op kunt tikken, voor minder afleiding.

In deze modus gebeurt het volgende:

• Uw camera wordt uitgezet en u kunt geen video sturen of ontvangen.
  • Uw apparaat gebruikt minder data.
  • U krijgt grote knoppen voor Geluid uitzetten , Hand opsteken Hand Raise, Audio (hiermee kunt u de audiobron kiezen of het geluid uitzetten) en Gesprek beëindigen .
  • Biedt de optionele knop Presentatie tonen, die u kunt aan- of uitzetten.
    • Tik op Uitvouwen  of Volledig scherm sluiten om terug te gaan.
  • U kunt deelnemen aan breakoutruimtes en in de breakoutruimte blijven als u overschakelt naar de modus Onderweg.

Deelnemen aan een vergadering met de modus Onderweg terwijl u in beweging bent

Meet detecteert beweging en raadt u aan over te schakelen naar de modus Onderweg. Tik in de pop-up op Onderweg.

Suggesties uitzetten om over te schakelen naar de modus Onderweg

1. Tik (terwijl u niet deelneemt aan een vergadering) in de mobiele app op Menu en dan Instellingen en dan Instellingen voor vergaderingen.

2. Zet Automatisch Onderweg gebruiken uit.

Voor zakelijke en EDU-gebruikers:

1. Tik (terwijl u niet deelneemt aan een vergadering) in de mobiele app op Menu  en dan Instellingen  en dan Algemeen.

2. Zet Automatisch Onderweg gebruiken uit.

Suggesties aanzetten om over te schakelen naar de modus Onderweg

1. Tik (terwijl u niet deelneemt aan een vergadering) in de mobiele app op Menu en dan Instellingen en dan Instellingen voor vergaderingen.

2. Zet Automatisch Onderweg gebruiken aan.

Voor zakelijke en EDU-gebruikers:

1. Tik (terwijl u niet deelneemt aan een vergadering) in de mobiele app op Menu  en dan Instellingen  en dan Algemeen.

2. Zet Automatisch Onderweg gebruiken aan.

De modus Onderweg handmatig openen

Tik in een vergadering onderaan het scherm op Meer opties en dan Onderweg .

De modus Onderweg uitzetten

Tik in de banner bovenaan op Onderweg uitzetten .

Tip: Als u Onderweg uitzet, staat uw camera standaard uit. Tik op Camera Camera om de camera aan te zetten.