Brug tilstanden På farten til møder

Vigtigt!

• Denne funktion er kun tilgængelig for møder på mobilenheder.

Med tilstanden På farten kan du holde møder, når du er til fods, i bilen eller med offentlig transport. Denne funktion fungerer kun med lyd og med store knapper til opkaldsstyring, der er nemme at trykke på, så du får færre forstyrrelser.

Oplevelsen:

• Deaktiverer dit kamera og giver dig ikke mulighed for at sende eller modtage video.
  • Bruger mindre data.
  • Har store knapper til Slå lyden fra , Ræk hånden op Hand Raise, Lyd , hvor du kan vælge lydkilde eller slå lyden fra, og Afslut opkald .
  • Har den valgfri knap til Vis Præsentation, som du kan slå til eller fra.
    • Tryk på Udvid eller Afslut fuld skærm for at gå tilbage.
  • Giver dig mulighed for at deltage i grupperum og blive i dem, når du skifter til tilstanden På farten.

Deltag i et møde med På farten, når du er i bevægelse

Meet registrerer bevægelse og foreslår, at du skifter til tilstanden På farten. Tryk på Start i pop op-vinduet.

Deaktiver forslag om start af tilstanden På farten

1. Når du er i et møde i mobilappen, skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Mødeindstillinger.

2. Deaktiver Brug automatisk tilstanden På farten .

For Business- og EDU-brugere:

1. Når du ikke er i et møde i mobilappen, skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Generelt.

2. Deaktiver Brug automatisk tilstanden På farten .

Aktivér forslag til tilstanden På farten

1. Når du er i et møde i mobilappen, skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Mødeindstillinger.

2. Aktivér Brug automatisk tilstanden På farten .

For Business- og EDU-brugere:

1. Når du ikke er i et møde i mobilappen, skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Generelt.

2. Aktivér Brug automatisk tilstanden På farten .

Start tilstanden På farten manuelt

Når du er i et møde, skal du nederst på skærmen trykke på Flere styringer og derefter På farten.

Deaktiver tilstanden På farten

Tryk på Deaktiver tilstanden På farten øverst på banneret.

Tip! Når du afslutter tilstanden På farten, er dit kamera som standard deaktiveret. Tryk på Kamera Camera for at aktivere dit kamera.

Relaterede ressourcer