Utilitzar el mode En desplaçament per a les reunions

Important:

• Aquesta funció només està disponible per a les reunions en dispositius mòbils.

Amb el mode En desplaçament, pots participar en reunions mentre camines, vas amb cotxe o utilitzes el transport públic. Aquesta funció ofereix una experiència de només àudio amb botons de control de la trucada grans i fàcils de prémer perquè tinguis menys distraccions.

L'experiència:

• Desactiva la càmera i no et permet enviar ni rebre vídeo.
  • Utilitza menys dades.
  • Inclou botons grans per a Silencia , Aixeca la mà Hand Raise, Àudio (que et permet triar la font d'àudio o desactivar el so) i Finalitza la trucada .
  • Proporciona un botó Mostra la presentació opcional que pots activar o desactivar.
    • Toca Desplega o Surt de la pantalla completa per retrocedir.
  • Et permet unir-te a sales desdoblades i quedar-t'hi quan canvies al mode En desplaçament.

Unir-se a una reunió amb el mode En desplaçament mentre et mous

Meet detecta el moviment i et suggereix que canviïs al mode En desplaçament. A la finestra emergent, toca Ves-hi.

Desactivar els suggeriments per entrar al mode En desplaçament

1. A l'aplicació mòbil, sense ser en una reunió, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de les reunions.

2. Desactiva l'opció Utilitza En desplaçament automàticament .

Per a usuaris d'empreses i centres educatius:

1. A l'aplicació mòbil, sense ser en una reunió, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.

2. Desactiva l'opció Utilitza En desplaçament automàticament .

Activar els suggeriments per entrar al mode En desplaçament

1. A l'aplicació mòbil, sense ser en una reunió, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de les reunions.

2. Activa l'opció Utilitza En desplaçament automàticament .

Per a usuaris d'empreses i centres educatius:

1. A l'aplicació mòbil, sense ser en una reunió, toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.

2. Activa l'opció Utilitza En desplaçament automàticament .

Entrar manualment al mode En desplaçament

En una reunió, a la part inferior de la pantalla, toca Més controls i, a continuació, En desplaçament .

Desactivar En desplaçament

Al bàner de la part superior, toca Desactiva En desplaçament .

Consell: quan surts del mode En desplaçament, la càmera està desactivada de manera predeterminada. Per activar-la, toca Càmera Camera.