Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Utilitzar complements amb Google Meet

A l'ordinador portàtil o de taula, pots utilitzar complements de Google Meet per millorar la col·laboració, la productivitat i l'experiència general de les reunions.

Durant les reunions, pots instal·lar complements des del tauler Activitats de Google Meet. Fora de les reunions, en pots instal·lar directament des de Google Workspace Marketplace.

Consell: és possible que el teu administrador de Google Workspace t'hagi preinstal·lat alguns complements.

Sobre els complements de tercers

Important: Google Workspace Marketplace inclou complements de tercers que són compatibles amb Meet, però que no són de Google.

És possible que els complements que requereixen autenticació de tercers no funcionin de la manera prevista. Si utilitzes complements de Meet al navegador Google Chrome i no funcionen:

1. Canvia la configuració de les galetes per permetre temporalment les galetes de tercers.
  2. Torna a carregar la reunió i uneix-t'hi de nou.
  3. Torna a obrir el complement.

Per obtenir més ajuda amb un complement de tercers a Google Workspace Marketplace:

1. Ves a la pàgina del complement.
  2. Desplaça't fins a la secció "Informació addicional".
  3. A "Assistència", fes clic a l'enllaç.

Idoneïtat

No pots utilitzar un complement si:

• El teu administrador de Workspace l'ha bloquejat.
  • Utilitzes Meet mitjançant un compte de Family Link.
  • L'amfitrió de la reunió t'ha definit la funció "Només visualització".
  • No tens la sessió iniciada amb un Compte de Google.
  • No tens l'edat de consentiment al teu país.

Problemes coneguts i limitacions

Utilitzar la pantalla completa

Si utilitzes un complement, el mode de pantalla completa no funcionarà si:

• Fas doble clic a la pantalla per passar a pantalla completa.
  • Fas clic a Més opcions i, a continuació, Pantalla completa .

Per utilitzar el mode de pantalla completa:

1. A l'extrem superior dret del navegador Chrome, fes clic a Personalitza i controla Google Chrome.
  2. Al menú desplegable, fes clic a Pantalla completa .
Utilitzar complements amb Google Workspace for Education

De moment no pots activar les aplicacions de tercers per a usuaris menors de 18 anys a Google Meet.

Instal·lar un complement destacat de tercers a Google Meet

Important: a la part superior del tauler "Activitats", trobaràs els complements destacats.

1. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. A la part superior del tauler "Activitats", fes clic al complement destacat que vulguis instal·lar.
  3. A la pàgina de complement que s'obre a Meet, fes clic a Instal·la.
    • Veuràs una finestra emergent en què se't demana que seleccionis el Compte de Google des del qual vols accedir al complement. Assegura't de seleccionar el mateix Compte de Google que hagis utilitzat per unir-te a la reunió.
  4. Quan es mostri la sol·licitud perquè permetis a l'aplicació accedir al teu Compte de Google, fes clic a Permet.

Instal·lar altres complements de tercers a Google Meet

1. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. Al tauler "Activitats", a la part inferior, fes clic a + Obtén complements.
  3. Al tauler "Google Workspace Marketplace", fes clic a Cerca aplicacions .
    • Consell: a la part superior dreta del tauler "Google Workspace Marketplace", trobaràs la barra de cerca.
  4. Introdueix el nom del complement i cerca'l.
  5. Als resultats de la cerca, fes clic al complement que vulguis instal·lar.
  6. Quan s'obri la pàgina del complement, fes clic a Instal·la.
    • Veuràs una finestra emergent en què se't demana que seleccionis el Compte de Google en què vols utilitzar al complement. Assegura't de seleccionar el mateix Compte de Google que hagis utilitzat per unir-te a la reunió.
  7. Quan es mostri la sol·licitud perquè permetis a l'aplicació accedir al teu Compte de Google, fes clic a Permet.

Iniciar una col·laboració amb un complement de tercers

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. Fes clic al complement que vulguis utilitzar.
  3. Segons el complement que seleccionis, segueix els passos condicionals:
    • En funció del complement de tercers que seleccionis, se't demanarà que iniciïs la sessió a l'aplicació del complement a través del teu Compte de Google, o bé podràs continuar sense iniciar la sessió. Si l'aplicació del complement t'exigeix que iniciïs la sessió, segueix les indicacions en pantalla per iniciar la sessió a l'aplicació de tercers.
    • En funció del complement, veuràs una pantalla nova al tauler de complements que et requerirà seleccionar o introduir algunes opcions.
      • Exemple: en aquest pas, pots seleccionar un fitxer específic per col·laborar-hi amb altres persones.
    • En funció del complement, és possible que se't requereixi compartir l'accés al fitxer amb altres convidats a la reunió. Per donar-hi accés, segueix les indicacions en pantalla.
  4. Un cop hagis completat els passos condicionals, fes clic a Inicia una activitat.
  5. Quan aparegui el missatge emergent "Altres persones que tinguin el complement instal·lat poden interaccionar amb el contingut", fes clic a Continua.
    • Altres participants de la reunió ara ja poden col·laborar amb tu mentre utilitzes el complement de tercers a Meet.
  6. Opcional però recomanat: encara que alguns participants no tinguin el complement, pots assegurar-te que puguin observar la col·laboració. Fes el següent:
    • Quan s'iniciï una col·laboració, al bàner de la part superior de l'activitat del complement en curs, fes clic a Compartició de pantalla i, a continuació, Permet.
  7. Per finalitzar la col·laboració, al bàner de la part superior de l'activitat del complement en curs, fes clic a Finalitza l'activitat.

Consell: només pots col·laborar en un complement alhora.

Unir-se a una col·laboració en un complement de tercers

Si tens el complement instal·lat:

1. Quan l'amfitrió de la reunió iniciï una col·laboració, a la part superior dreta, fes clic a Uneix-me a la col·laboració.
  2. Comença a col·laborar directament al fitxer.

Si no tens instal·lat el complement:

1. Quan l'amfitrió d'una reunió iniciï una col·laboració, a l'extrem superior dret, fes clic a Instal·la el complement.
  2. A la finestra emergent, fes clic a Instal·la.
  3. Veuràs una finestra emergent en què se't demana que seleccionis el Compte de Google en què vols utilitzar al complement.
    • Assegura't de seleccionar el mateix Compte de Google que hagis utilitzat per unir-te a la reunió.
  4. Quan el complement estigui instal·lat, a la part superior dreta, fes clic a Uneix-me a la col·laboració.
    • En funció del complement que seleccionis:
      • Se't demanarà que iniciïs la sessió a l'aplicació del complement a través del teu Compte de Google. Segueix les indicacions en pantalla per iniciar la sessió.
      • Podràs continuar sense iniciar la sessió.

Consells: en alguns casos, no podràs utilitzar un complement de tercers. Per exemple:

• L'administrador de Workspace t'impedeix utilitzar un complement concret.
  • Utilitzes Meet amb un compte de Family Link. Si utilitzes un compte de Family Link, no pots instal·lar complements.

Sortir d'una col·laboració

1. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. Fes clic a Complement actiu i, a continuació, Surt de l'activitat.
true
Baixar la nova aplicació Meet per a Android

Google Meet és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions en tots els dispositius. Utilitza les funcions de videotrucada, com ara filtres i efectes divertits, o programa una hora per connectar-te quan tothom es pugui unir.