Utilitzar complements amb Google Meet

A l'ordinador o al dispositiu Android, pots utilitzar els complements de Google Meet per millorar la col·laboració, la productivitat i l'experiència general de les reunions.

Consell: per als usuaris de Meet que tinguin un administrador de Workspace, és possible que l'administrador preinstal·li determinats complements o en restringeixi l'ús. Obtén informació sobre com els administradors poden controlar la teva experiència amb els complements.

Tots els usuaris trobaran preinstal·lades aplicacions pròpies de Google de manera predeterminada al dispositiu.

Idoneïtat

No pots utilitzar complements si:

• El teu administrador de Workspace els ha bloquejat.
  • Utilitzes Meet amb un compte de Family Link.
  • L'amfitrió de la reunió t'ha assignat una funció de només visualització.
  • No tens la sessió iniciada amb un Compte de Google.
  • Ets menor de l'edat de consentiment al teu país o regió.
  • Estàs en una reunió xifrada del costat del client o assisteixes a una transmissió en directe.

Sobre els complements de tercers

Important: Google Workspace Marketplace inclou complements de tercers que són compatibles amb Meet, però que no són de Google.

És possible que els complements que requereixen autenticació de tercers no funcionin de la manera prevista. Si utilitzes complements de Meet al navegador Google Chrome i no funcionen:

1. Canvia la configuració de galetes per permetre temporalment les galetes de tercers.
  2. Torna a carregar la reunió i uneix-t'hi de nou.
  3. Torna a obrir el complement.

Per obtenir més ajuda amb un complement de tercers a Google Workspace Marketplace:

1. Ves a la pàgina del complement.
  2. Desplaça't fins a la secció "Informació addicional".
  3. A "Assistència", fes clic a l'enllaç.

Problemes coneguts i limitacions

Utilitzar la pantalla completa

Si utilitzes un complement, el mode de pantalla completa no funcionarà si:

• Fas doble clic a la pantalla per passar a pantalla completa.
  • Fas clic a Més controls i, a continuació, Pantalla completa .

Per utilitzar el mode de pantalla completa:

1. A l'extrem superior dret del navegador Chrome, fes clic a Personalitza i controla Google Chrome.
  2. Al menú desplegable, fes clic a Pantalla completa .
Utilitzar complements amb Google Workspace for Education

De moment no pots activar les aplicacions de tercers per a usuaris menors de 18 anys a Google Meet.

Utilitzar complements en altres plataformes

No tots els complements funcionen en totes les plataformes.

• Quan siguis en una plataforma no admesa, rebràs aquesta notificació emergent: "No et pots unir a l'activitat".
  • Si tens un complement instal·lat al mòbil que actualment no funciona en un dispositiu de taula, es mostrarà ombrejat al tauler d'activitats i hi figurarà com a complement no disponible.

Instal·lar un complement destacat de tercers a Google Meet

Important: a la part superior del tauler "Activitats", trobaràs els complements destacats. Quan instal·lis un complement del tauler Complements destacats, es mourà a la secció "Complements instal·lats".

1. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. A la part superior del tauler "Activitats", fes clic al complement destacat que vulguis instal·lar.
  3. A la pàgina del complement que s'obre a Meet, fes clic a Instal·la.
    • Veuràs una finestra emergent en què se't demana que seleccionis el Compte de Google des del qual vols accedir al complement. Assegura't de seleccionar el mateix Compte de Google que hagis utilitzat per unir-te a la reunió.
  4. Quan es mostri la sol·licitud perquè permetis a l'aplicació accedir al teu Compte de Google, fes clic a Permet.

Instal·lar altres complements de tercers a Google Meet

1. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. Al tauler "Activitats", a la part inferior, fes clic a +.
  3. Al tauler "Google Workspace Marketplace", fes clic a Cerca aplicacions .
    • Consell: a la part superior dreta del tauler "Google Workspace Marketplace", trobaràs la barra de cerca.
  4. Introdueix el nom del complement i cerca'l.
  5. Als resultats de la cerca, fes clic al complement que vulguis instal·lar.
  6. Quan s'obri la pàgina del complement, fes clic a Instal·la.
    • Veuràs una finestra emergent en què se't demana que seleccionis el Compte de Google en què vols utilitzar el complement. Assegura't de seleccionar el mateix Compte de Google que hagis utilitzat per unir-te a la reunió.
  7. Quan es mostri la sol·licitud perquè permetis a l'aplicació accedir al teu Compte de Google, fes clic a Permet.

Iniciar una col·laboració amb un complement de tercers

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. Fes clic al complement que vulguis utilitzar.
  3. Segons el complement que seleccionis, segueix els passos condicionals:
    • En funció del complement de tercers que seleccionis, se't demanarà que iniciïs la sessió a l'aplicació del complement a través del teu Compte de Google, o bé podràs continuar sense iniciar la sessió. Si l'aplicació del complement t'exigeix que iniciïs la sessió, segueix les indicacions en pantalla per iniciar la sessió a l'aplicació de tercers.
    • En funció del complement, veuràs una pantalla nova al tauler de complements que et requerirà seleccionar o introduir algunes opcions.
      • Exemple: en aquest pas, pots seleccionar un fitxer específic per col·laborar-hi amb altres persones.
    • En funció del complement, és possible que se't requereixi compartir l'accés al fitxer amb altres convidats a la reunió. Per donar-hi accés, segueix les indicacions en pantalla.
  4. Un cop hagis completat els passos condicionals, fes clic a Inicia una activitat.
  5. Quan aparegui el missatge emergent "Altres persones que tinguin el complement instal·lat poden interaccionar amb el contingut", fes clic a Continua.
    • Altres participants de la reunió ara ja poden col·laborar amb tu mentre utilitzes el complement de tercers a Meet.
  6. Opcional però recomanat: encara que alguns participants no tinguin el complement, pots assegurar-te que puguin observar la col·laboració. Fes el següent:
    • Quan s'iniciï una col·laboració, al bàner de la part superior de l'activitat del complement en curs, fes clic a Compartició de pantalla i, a continuació, Permet.
  7. Per finalitzar la col·laboració, al bàner de la part superior de l'activitat del complement en curs, fes clic a Finalitza l'activitat.

Consell: només pots col·laborar en un complement alhora.

Unir-se a una col·laboració en un complement de tercers

Si tens el complement instal·lat:

1. Quan l'amfitrió de la reunió iniciï una col·laboració, a la part superior dreta, fes clic a Uneix-me.
  2. Comença a col·laborar directament al fitxer.

Si no tens instal·lat el complement:

1. Quan l'amfitrió d'una reunió iniciï una col·laboració, a l'extrem superior dret, fes clic a Instal·la el complement.
  2. A la finestra emergent, fes clic a Instal·la.
  3. Veuràs una finestra emergent en què se't demana que seleccionis el Compte de Google en què vols utilitzar el complement.
    • Assegura't de seleccionar el mateix Compte de Google que hagis utilitzat per unir-te a la reunió.
  4. Quan el complement estigui instal·lat, a la part superior dreta, fes clic a Uneix-me a la col·laboració.
    • En funció del complement que seleccionis:
      • Se't demanarà que iniciïs la sessió a l'aplicació del complement a través del teu Compte de Google. Segueix les indicacions en pantalla per iniciar la sessió.
      • Podràs continuar sense iniciar la sessió.

Consells: en alguns casos, no podràs utilitzar un complement de tercers. Per exemple:

• L'administrador de Workspace t'impedeix utilitzar un complement concret.
  • Utilitzes Meet amb un compte de Family Link. Si utilitzes un compte de Family Link, no pots instal·lar complements.

Sortir d'una activitat

Important: quan surtis d'una activitat, se't dirigirà de tornada a la reunió. Els amfitrions també poden finalitzar una activitat per a tots els participants.

1. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. Fes clic a Complement actiu i, a continuació, Surt de l'activitat.

Necessites més ajuda?

Prova aquests passos: