Berichten sturen en controleren met Google Meet

U kunt een video- of spraakbericht sturen via Meet, bijvoorbeeld om een gesprek voort te zetten of een bericht achter te laten als iemand niet heeft opgenomen. Dit bericht mag maximaal 30 seconden lang zijn. U kunt ook een gepersonaliseerde notitie maken en sturen.

We verbeteren de functionaliteit van de Google Assistent steeds verder. Daarom ondersteunt de Assistent geen weinig gebruikte functies meer, zoals video- of audioberichten. Meer informatie over hoe we de functies van de Google Assistent verfijnen

Een bericht afspelen

Belangrijk: U kunt op uw computer alleen inkomende één-op-één-berichten vinden. De volgende berichttypen kunnen alleen worden bekeken in de Meet-app:

• Groepsberichten
  • Verzonden berichten
  • Emoji's
  • Momenten
  • Reacties
  1. Ga op uw computer naar meet.google.com/calling/.
    • Als u wordt weggeleid van duo.google.com, moet u inloggen bij Meet en duo.google.com opnieuw openen in de browser.
  2. Zoek een contact.
  3. Klik op het contact.
  4. Klik in het venster dat wordt geopend op het bericht dat u wilt afspelen.
  5. Selecteer een optie:
    • Het bericht downloaden
    • Het bericht verwijderen
    • De persoon terugbellen

Tips:

• Tenzij u uw belinstellingen wijzigt om berichten na 24 uur automatisch te verwijderen, kunt u een bericht altijd opnieuw afspelen.
  • Als u een bericht downloadt, wordt het opgeslagen op uw computer.

Volg deze stappen om berichten na 24 uur automatisch te verwijderen:

1. Ga op uw computer naar meet.google.com/calling/.
    • Als u wordt weggeleid van duo.google.com, moet u inloggen bij Meet en duo.google.com opnieuw openen in de browser.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Zet Berichten opslaan uit.

Tip: Als u uw Meet-account verwijdert, worden niet-opgeslagen berichten verwijderd.