Viestien lähettäminen ja tarkistaminen Google Meetillä

Voit lähettää video- tai ääniviestin Meetillä. Näin voit esimerkiksi jatkaa keskustelua pitkin päivää tai jättää viestin, jos joku ei voinut vastata Meet-puheluun. Viesti voi olla enintään 30 sekuntia pitkä. Voit myös luoda ja lähettää personoidun muistiinpanon.

Jatkamme Google Assistantin käyttökokemuksen parantamista, minkä seurauksena vähälle käytölle jääneitä ominaisuuksia (esim. video- ja ääniviestejä) ei enää tueta Assistantissa. Lue lisää Google Assistantin ominaisuuksien kehittämisestä.

Viestin toistaminen

Tärkeää: Vain saapuneet kahdenkeskiset viestit tallentuvat tietokoneelle. Seuraavia viestityyppejä voi katsoa vain Meet-sovelluksessa:

• Ryhmäviestit
  • Lähetetyt viestit
  • Emojit
  • Hetket
  • Reaktiot
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen meet.google.com/calling/.
    • Jos sinut ohjataan pois osoitteesta duo.google.com, sinun on kirjauduttava Meetiin ja avattava duo.google.com uudelleen selaimella.
  2. Hae kontaktia.
  3. Klikkaa kontaktia.
  4. Klikkaa avautuvasta ikkunasta viestiä, jonka haluat toistaa.
  5. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Lataa viesti
    • Poista viesti
    • Soita lähettäjälle

Vinkkejä:

• Ellet muuta puheluasetuksia siten, että viestit poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua, voit toistaa viestin uudelleen milloin tahansa.
  • Kun lataat viestin, se tallennetaan tietokoneelle.

Viestien automaattinen poistaminen 24 tunnin kuluttua:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen meet.google.com/calling/.
    • Jos sinut ohjataan pois osoitteesta duo.google.com, sinun on kirjauduttava Meetiin ja avattava duo.google.com uudelleen selaimella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset .
  3. Laita Tallenna viestit pois päältä.

Vinkki: Jos poistat Meet-tilisi, tallentamattomat viestit poistetaan.