Send og tjek beskeder med Google Meet

Du kan sende en video- eller talebesked via Meet, både som en del af en igangværende samtale, og hvis du vil lægge en besked til en person, som ikke besvarer dit opkald. Denne besked kan være op til 30 sekunder lang. Du kan også oprette og sende en personligt tilpasset note.

Vi arbejder hele tiden på at justere den overordnede Google Assistent-oplevelse, og derfor stopper Assistent med at understøtte underbenyttede funktioner som f.eks. video- eller lyd-beskeder. Se, hvordan vi justerer Google Assistent-funktionerne.

Hvis du vil sende eller modtage beskeder, skal du have den nyeste version af Meet.

Optag en video- eller talebesked

1. Åbn Google Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Ny.
  3. Vælg en kontakt.
  4. Tryk på Ring op.
  5. Når et opkald har ringet i 60 sekunder, kan du indtale en besked.
    • Mens opkaldet ringer, kan du også trykke på Optag videobesked eller Indtal talebesked.
  6. Følg vejledningen på skærmen.
  7. Tryk på Stop , når du er færdig med at optage. Du kan:
    • Anvende et filter, tegne på eller føje tekst til din videobesked.
    • Se en forhåndsvisning af din besked.
    • Trykke på Optag igen.
  8. Tryk på Send .

Tip! Hvis du føjer tekst til eller tegner på din videobesked, kan du foretage ændringer, før du sender den. Hvis du vil slette tekst, skal du trykke på Tekst og derefter Annuller. Hvis du vil slette en tegning, skal du trykke på Tegn og derefter Fortryd.

Send en besked uden at ringe til en person

1. Åbn Google Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Ny.
  3. Vælg en kontakt eller en gruppe.
  4. Nederst til højre skal du trykke på Send besked .
    • Hvis du holder din iPad vandret, skal du trykke på Optag en besked .
  5. Tryk på Optag , når du er klar til at optage.
  6. Tryk på Stop , når du er færdig. Du kan:
    • Se en forhåndsvisning af din besked.
    • Trykke på Optag igen.
  7. Tryk på Næste.
  8. Tryk på Send .

Send billeder eller videoer fra din enhed

Du kan give Meet tilladelse til at sende elementer via galleriappen på din iPhone eller iPad.

1. Åbn Google Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Ny.
  3. Vælg en kontakt eller en gruppe.
  4. Tryk på Send besked nederst til venstre.
  5. Tryk på Billede eller Video. Du kan vælge en videostørrelse på op til 180 MB.
  6. Tryk på Udfør og derefter Send .

Send en note

1. Åbn Google Meet-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Ny.
  3. Vælg en kontakt eller en gruppe.
  4. Tryk på Besked og derefter Note.
  5. Opret din besked:
    • Hvis du vil flytte eller rotere tekst, skal du holde nede og derefter trække.
    • Hvis du vil vælge en anden størrelse, skal du knibe sammen om eller strække teksten.
    • Hvis du vil tegne, skal du trykke på Tegn øverst til højre.
    • Hvis du vil ændre baggrundsfarven, skal du nederst til højre trykke på Palet .
  6. Tryk på Send .

Afspil en besked, du har sendt eller modtaget

Vigtigt! Hvis du vil afspille en besked på en enhed, skal du være logget ind på Meet på den pågældende enhed, når beskeden bliver sendt. Når du har afspillet en besked, kan du til enhver tid afspille den igen, medmindre du har ændret dine indstillinger i Meet til at slette beskeder, 24 timer efter de er blevet afspillet. Når du sletter en besked, fjernes den fra alle enheder.

1. Åbn Google Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg en kontakt eller en gruppe. Beskeder vises ud for navnet på din kontakt.
  3. Tryk på Afspil og derefter Videobesked.
    • Herfra kan du gemme beskeden, dele den, slette den, ringe til afsenderen eller sende en besked.
Slet beskeder efter 24 timer
  1. Åbn Google Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Indstillinger for beskeder.
  4. Deaktiver Gem beskeder.
Download en besked

Når du downloader en besked, gemmes den på din enhed. Hvis du sikkerhedskopierer data på din telefon til en konto i skyen som f.eks. Google Drev, gemmes dataene også der.

Afspil beskeder på din Nest Hub

Du kan afspille nye Meet-beskeder på din Nest Hub eller Nest Hub Max. Du kan finde gamle beskeder eller afspille en besked igen ved hjælp af Meet-appen på din mobilenhed. Uafspillede beskeder udløber på din smartskærm 30 dage efter modtagelsen.

Aktivér undertekster

Vigtigt! Når du bruger undertekster, sendes dit lydklip til Googles servere for at blive transskriberet. Videoen inkluderes ikke, og lydfilen gemmes ikke. Personlige oplysninger deles ikke.

1. Åbn Google Meet på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Mere og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Indstillinger for beskeder og derefter Tekstning af beskeder.

Tip! Hvis du sletter din Meet-konto, slettes eventuelle beskeder, der ikke er gemt, også.