Send og tjek beskeder med Google Meet

Du kan sende en video- eller talebesked via Meet, både som en del af en igangværende samtale, og hvis du vil lægge en besked til en person, som ikke besvarer dit opkald. Denne besked kan være op til 30 sekunder lang. Du kan også oprette og sende en personligt tilpasset note.

Vi arbejder hele tiden på at justere den overordnede Google Assistent-oplevelse, og derfor stopper Assistent med at understøtte underbenyttede funktioner som f.eks. video- eller lyd-beskeder. Se, hvordan vi justerer Google Assistent-funktionerne.

Afspil en besked

Vigtigt! Du kan kun finde 1:1-beskeder på din computer. Følgende beskedtyper kan kun ses i Meet-appen:

• Gruppebeskeder
  • Sendte meddelelser
  • Emojis
  • Øjeblikke
  • Reaktioner
  1. Gå til meet.google.com/calling/ på din computer.
    • Hvis du bliver dirigeret væk fra duo.google.com, skal du logge ind på Meet og derefter åbne duo.google.com igen i din browser.
  2. Søg efter en kontaktperson.
  3. Klik på kontakten.
  4. Klik på den besked, du vil afspille, i det vindue, der åbnes.
  5. Vælg en mulighed:
    • Download beskeden
    • Slet beskeden
    • Ring tilbage til personen

Tips!

• Medmindre du ændrer dine indstillinger for opkald til automatisk at slette beskeder efter 24 timer, kan du til enhver tid afspille en besked igen.
  • Når du downloader en besked, gemmes den på din computer.

Sådan sletter du automatisk beskeder efter 24 timer:

1. Gå til meet.google.com/calling/ på din computer.
    • Hvis du bliver dirigeret væk fra duo.google.com, skal du logge ind på Meet og derefter åbne duo.google.com igen i din browser.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Deaktiver Gem beskeder.

Tip! Hvis du sletter din Meet-konto, slettes eventuelle beskeder, der ikke er gemt, også.