Enviar missatges amb Google Meet i consultar-los

Pots enviar un missatge de vídeo o de veu amb Meet, sigui per continuar una conversa durant el dia o per deixar un missatge si algú no ha pogut respondre a una trucada de Meet. Aquest missatge pot durar fins a 30 segons. També pots crear i enviar una nota personalitzada.

Com a part de les millores contínues que fem a l'experiència general de l'Assistent de Google, l'Assistent ha deixat d'admetre funcions infrautilitzades, com ara els missatges de vídeo o d'àudio. Obtén informació sobre com estem millorant les funcions de l'Assistent de Google.

Reproduir un missatge

Important: a l'ordinador només hi haurà els missatges entrants amb una persona. Els tipus de missatges següents només es poden veure a l'aplicació Meet:

• Missatges de grup
  • Missatges enviats
  • Emojis
  • Moments
  • Reaccions
  1. A l'ordinador, ves a meet.google.com/calling/.
    • Si se't redirigeix fora de duo.google.com, has d'iniciar la sessió a Meet i, a continuació, tornar a obrir duo.google.com al navegador.
  2. Cerca un contacte.
  3. Fes clic al contacte.
  4. A la finestra que s'obre, fes clic al missatge que vols reproduir.
  5. Selecciona una opció:
    • Baixa el missatge.
    • Suprimeix el missatge.
    • Torna la trucada.

Consells:

• Tret que canviïs la configuració de les trucades perquè els missatges se suprimeixin automàticament al cap de 24 hores, pots tornar a reproduir un missatge en qualsevol moment.
  • Quan baixes un missatge, es desa a l'ordinador.

Per suprimir automàticament els missatges al cap de 24 hores:

1. A l'ordinador, ves a meet.google.com/calling/.
    • Si se't redirigeix fora de duo.google.com, has d'iniciar la sessió a Meet i, a continuació, tornar a obrir duo.google.com al navegador.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració .
  3. Desactiva l'opció Desa els missatges.

Consell: si suprimeixes el teu compte de Meet, se suprimiran els missatges no desats.