Google Meet ‐historian ylläpito

Voit tarkistaa tai poistaa soittohistoriatietoja Meetissä.

Tärkeää: Jos poistat tilin, myös soittohistoria poistuu pysyvästi. Lue lisää Meet-puhelutilien poistamisesta.

Tärkeää: Kun olet poistanut Meet-soittohistorian tai soittohistorian Meet-yhteystiedon kanssa, puhelinnumerosi näkyy soittajan tunnuksena tulevissa puheluissa.

Kaikki puhelut ja viestihistoria poistuvat pysyvästi laitteilta,

• joilla on kirjauduttu sisään tällä Google-tilillä
  • joissa on Meetin uusin versio.

Historian poistaminen

Kuluttajat:

1. Avaa Meet-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko .
  3. Napauta Asetukset ja sitten Puheluasetukset ja sitten Puhelutili ja sitten Ylläpidä soittohistoriaa.

Vinkki: Jos et löydä Puheluasetukset-kohtaa, napauta oikeasta yläkulmasta avataria ja siirry puhelutilille.

1. Napauta Poista koko historia nyt ja sitten Poista.

Yritys- ja oppilaitoskäyttäjät:

Tärkeää: Tämä vaihe poistaa Meetin vanhan ja nykyisen soittohistorian.

1. Avaa Meet-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko .
  3. Napauta Asetukset ja sitten Yleiset.
  4. Napauta Poista historia.

Yhteystietojen soittohistorian tarkistaminen

1. Avaa Meet-sovellus .
  2. Valitse yhteystieto.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset ja sitten Näytä koko historia.

Valinnainen: Jos haluat poistaa yhteystiedon soittohistorian, napauta Lisäasetukset .

1. Valitse Poista Meet-soittohistoria ja sitten Poista.

Soittohistorian eksportointi

1. Avaa Meet-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko .
  3. Valitse Ohje ja palaute.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset .
  5. Valitse Vie soittohistoria.

Vinkki: Yritys- ja oppilaitoskäyttäjien osalta myös Meet-soittohistoria eksportoidaan.