Administrer Google Meet-loggen

Du kan gjennomgå eller slette informasjon om anropsloggen din i Meet.

Viktig: Hvis du sletter kontoen din, mister du loggen for godt. Finn ut hvordan du sletter Meet-ringekontoen.

Viktig: Når du har slettet Meet-anropsloggen eller loggen med en Meet-kontakt, vises telefonnummeret ditt som anrops-ID i fremtidige anrop.

Alle anrop og meldingslogger blir slettet permanent fra enheter som

• er logget på med denne Google-kontoen
  • har den nyeste versjonen av Meet

Slett loggen

For forbrukere:

1. Åpne Meet-appen .
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Anropsinnstillinger og så Ringekonto og så Administrer anropsloggen.

Tips: Hvis du ikke finner «Anropsinnstillinger», trykker du på brukerbildet øverst til høyre og bytter til ringekontoen din.

1. Trykk på Slett hele loggen nå og så Slett.

For Business- og EDU-brukere:

Viktig: Dette trinnet sletter Meet-anropsloggen (eldre versjon) og Meet-anropsloggen.

1. Åpne Meet-appen .
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Generelt.
  4. Trykk på Slett loggen.

Gjennomgå kontaktloggen

1. Åpne Meet-appen .
  2. Velg en kontakt.
  3. Øverst til høyre trykker du på Flere alternativer og så Se hele loggen.

Valgfritt: For å slette kontaktloggen trykker du på Flere alternativer .

1. Trykk på Slett Meet-anropsloggen og så Slett.

Eksportér anropsloggen

1. Åpne Meet-appen .
  2. Trykk på menyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Hjelp og tilbakemelding.
  4. Øverst til høyre trykker du på Flere alternativer .
  5. Trykk på Eksportér anropsloggen.

Tips: For Business- og EDU-brukere eksporterer dette trinnet også Meet-anropsloggen.