Tildel roller som tilskuer i Google Meet

For å gi best mulig opplevelse og få flere deltakere på større møter må du gi alle deltakerne tilgang. Når du slår på «Tilskuer»-roller, kan du også angi enkelte deltakere som bidragsytere.
Tilskuere kan
  • se møtet
  • rekke opp hånden
  • delta i aktiviteter som spørsmål og svar og avstemninger
  • bruke reaksjoner

Tips:

• Når du er tilskuer, vises «Tilskuer» nederst ved siden av møtenavnet.
  • Hvis det er deltakere i møtet som kun har lesetilgang, er alle reaksjoner som sendes, anonyme.

Tilskuere kan ikke

• dele lyd eller video
  • Deling av skjerm
  • Chat
Finn ut hvilke Google Workspace-utgaver som støtter tilskuere
Du kan forhåndsangi møtedeltakere som tilskuere i disse Workspace-utgavene:
  • Google Workspace Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Essentials
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
  • Enterprise Essentials Plus
  • Enterprise Plus

Tips: I Enterprise Plus, Enterprise Essentials Plus og Education Plus, etter at 500 bidragsytere er med, blir de neste 500 automatisk med som tilskuere.

Slå på Alle er tilskuere

1. Åpne Google Kalender på datamaskinen din.
  2. Opprett et nytt møte, og legg til gjester.
  3. Åpne Vertskontroller i møteinvitasjonen i Google Kalender.
  4. Slå på vertsadministrering
  5. På «Gjester»-fanen slår du på Alle er tilskuere som standard.
  6. Valgfritt: Legg til bidragsytere.
    • For å legge til bidragsytere må du legge til gjester i invitasjonen.
    • Tips: Hvis e-postadressene ikke vises, må du først sjekke at de er lagt til i invitasjonen.

Endre en deltaker fra tilskuer til bidragsyter

Viktig: Verter kan gjøre seere til bidragsytere, og omvendt, når de er på nettet eller bruker bilde-i-bilde-modus på datamaskinen.

Når en tilskuer rekker opp hånden, kan verten eller medverten gjøre seeren til bidragsyter.
Som vert eller medvert:
  1. Velg Folk People Tab nederst til høyre i møtet.
  2. Velg tilskueren og så Gjør til bidragsyter .