Tildel rollen Kun visning i Google Meet

Ved at gøre alle deltagere til passive brugere får du den bedste oplevelse ved store møder og mulighed for at skalere deltagelsen. Når du aktiverer rollen "Kun visning", får du mulighed for også at udpege nogle deltagere som bidragydere.
Passive brugere kan:
  • Observere mødet
  • Række hånden op
  • Deltage i aktiviteter som f.eks. Spørgsmål og svar samt afstemninger
  • Bruge reaktioner

Tips!

• Når du er passiv bruger, kan du se teksten "Passiv bruger" nederst ud for mødenavnet.
  • Hvis der er deltagere i mødet, som har rollen Passiv bruger, er alle reaktioner, der sendes af deltagere, anonyme.

Passive brugere kan ikke:

• Dele lyd eller video
  • Dele deres skærm
  • Chatte
Få flere oplysninger om, hvilke Google Workspace-udgaver der har rollen Passiv bruger
Du kan forudindstille mødedeltagere som passive brugere i følgende Workspace-udgaver:
  • Google Workspace Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Essentials
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
  • Enterprise Essentials Plus
  • Enterprise Plus

Tip! I Enterprise Plus, Enterprise Essentials Plus og Education Plus fungerer det sådan, at når 500 bidragere deltager, så bliver de næste 500 automatisk angivet som passive brugere.

Gør alle til passive brugere

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Opret et nyt møde, og tilføj gæster.
  3. Åbn Værtsfunktioner i Google Kalender-mødeinvitationen.
  4. Aktivér Værtsadministration.
  5. Aktivér Alle er seere på fanen "Gæster".
  6. Valgfrit: Tilføj bidragydere.
    • Hvis du vil tilføje bidragydere, skal du føje gæster til invitationen.
    • Tip! Hvis deres mailadresse ikke vises, skal du sørge for, at de er føjet til invitationen.

Skift en deltagers rolle fra passiv bruger til bidragyder

Vigtigt! En vært kan skifte en brugers rolle fra passiv bruger til bidragyder og tilbage igen via versionen på nettet, eller mens værten bruger Integreret billede på computeren.

Hvis rollen Passiv bliver brugt, og en passiv bruger rækker hånden op, kan værten eller medværten gøre den passive bruger til bidragyder.
Som vært eller medvært:
  1. Vælg Personer People Tab nederst til højre i mødet.
  2. Vælg den passive bruger og derefter Opret bidragyder .