Assignar funcions Només de visualització a Google Meet

Per gaudir de la millor experiència possible i ampliar l'assistència en reunions grans, activa tots els participants com a espectadors. Quan activis les funcions Només de visualització, tindràs l'opció de designar també alguns assistents com a contribuïdors.
Els espectadors poden:
  • Observar la reunió.
  • Aixecar la mà.
  • Participar en activitats, com ara enquestes o una sessió de Preguntes i respostes.
  • Utilitzar reaccions.

Consells:

• Quan tinguis la funció Només visualització, al costat del nom de la reunió que hi ha a la part inferior, es mostrarà el text "Només visualització".
  • Si hi ha participants a la reunió que tenen la funció Només visualització, totes les reaccions que enviï qualsevol participant són anònimes.

Els espectadors no poden:

• Compartir àudio ni vídeo.
  • Compartir la seva pantalla.
  • Xatejar.
Informació sobre quines edicions de Google Workspace tenen la funció Només visualització
Pots predefinir els assistents d'una reunió com a espectadors a les edicions de Workspace següents:
  • Google Workspace Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Essentials
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Teaching & Learning upgrade
  • Education Plus
  • Enterprise Essentials Plus
  • Enterprise Plus

Consell: a Enterprise Plus, Enterprise Essentials Plus i Education Plus, després que s'hi hagin unit 500 contribuïdors, els 500 següents s'hi uniran automàticament en mode de visualització.

Activa l'opció De manera predeterminada, tothom és un espectador

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Crea una reunió nova i afegeix-hi convidats.
  3. A la invitació de Google Calendar de la reunió, obre Controls d'amfitrió .
  4. Activa l'opció Gestió d'amfitrions.
  5. A la pestanya "Convidats", activa De manera predeterminada, tothom és un espectador.
  6. Opcional: afegeix contribuïdors.
    • Per afegir contribuïdors, afegeix convidats a la invitació.
    • Consell: si no se'n mostra l'adreça electrònica, assegura't que primer se'ls afegeixi a la invitació.

Canviar un participant d'espectador a contribuïdor

Important: l'amfitrió pot convertir un espectador en col·laborador i revertir-lo de nou a espectador des del web o amb el mode Imatge sobre imatge activat a l'ordinador.

Quan un espectador té la funció Només visualització i aixeca la mà, l'amfitrió o el coamfitrió poden convertir-lo en contribuïdor.
Com a amfitrió o coamfitrió:
  1. A la reunió, a la part inferior dreta, selecciona Persones People Tab.
  2. Selecciona l'espectador i, a continuació, Converteix en contribuïdor .