Niet meer bellen via Google Meet

Als u uw telefoonnummer koppelt aan Google-services, kunt u automatisch worden geregistreerd bij Bellen via Google Meet. U kunt uw Meet-belaccount verwijderen als u dat wilt. Als u Meet later opnieuw wilt gebruiken, moet u zich opnieuw registreren. Weet of uw telefoonnummer is gekoppeld aan Google-services.

Belangrijk:

• Als u uw belaccount verwijdert, raakt u uw Meet-gespreksgeschiedenis definitief kwijt.
  • Als u de app verwijdert en daarna opnieuw installeert en inlogt, blijft uw gespreksgeschiedenis behouden.

Gesprekken van een bepaald nummer blokkeren

Als u van een bepaald telefoonnummer geen gesprekken meer wilt krijgen, blokkeert u dat nummer. Ontdek hoe u iemand blokkeert of meldt in Google Meet.

Meet verwijderen en deïnstalleren

Stap 1: Verwijder uw Bellen via Meet-account

Belangrijk:

• Als u uw Bellen via Meet-account verwijdert, wordt het volledig ontkoppeld van uw telefoonnummer of Google-account.

Als u uw belaccount verwijdert, verwijdert u uw instellingen en gespreksgeschiedenis. Als u zich later opnieuw registreert voor Bellen via Meet, zijn eerder geblokkeerde telefoonnummers niet meer geblokkeerd.

Zo ontkoppelt u uw Meet-account van uw telefoonnummer of Google-account:

1. Open Meet op uw Chromebook.
  2. Klik op Meer  en dan Instellingen en dan Gespreksinstellingen.
  3. Klik op Belaccount verwijderen en dan Verwijderen.

Stap 2: Verwijder Meet van uw Chromebook

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher en dan pijl-omhoog Pijl-omhoog.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Meet .
  3. Klik op Verwijderen en dan Verwijderen.

Tip: Als u de app opnieuw installeert, vindt u uw gespreksgeschiedenis weer terug.

Uw telefoonnummer verwijderen uit andere Google-services

U kunt de registratie van uw telefoonnummer bij andere Google-services ongedaan maken, zodat u niet meer bereikbaar bent voor mensen die uw telefoonnummer hebben. Ontdek hoe u uw telefoonnummer uit uw Google-account verwijdert.