Google Meet ‑puheluiden estäminen

Jos yhdistät puhelinnumerosi Googlen palveluihin, sinut saatetaan rekisteröidä automaattisesti Google Meet ‑puheluiden käyttäjäksi. Voit halutessasi poistaa Meet-puhelutilin. Jos haluat käyttää Meet-puheluita uudelleen myöhemmin, sinun on rekisteröidyttävä uudelleen. Selvitä, onko puhelinnumerosi yhdistetty Googlen palveluihin.

Tärkeää:

• Jos poistat puhelutilin, menetät Meet-soittohistorian pysyvästi.
  • Jos poistat sovelluksen ja asennat sen sitten uudelleen, soittohistoria on tallella, kun kirjaudut jälleen sisään.

Tietystä numerosta saapuvien puheluiden estäminen

Jos haluat estää tietystä numerosta saapuvat puhelut, estä kyseinen puhelinnumero. Lue, kuinka voit estää käyttäjän tai tehdä käyttäjästä ilmoituksen Google Meetissä.

Meet-puhelutilin ja ‑sovelluksen poistaminen

Vaihe 1: Poista Meet-puhelutili

Tärkeää:

• Meet-puhelutilin poistaminen katkaisee sen yhteyden puhelinnumeroon tai Google-tiliin.

Jos poistat puhelutilin, poistat samalla asetukset ja soittohistorian. Kun rekisteröidyt uudestaan Meet-puheluihin, aiemmin estämäsi numerot eivät ole enää estettyjä.

Meet-tilin ja puhelinnumerosi tai Google-tilisi välisen yhteyden katkaiseminen:

1. Avaa Meet Chromebookilla.
  2. Valitse Lisää  ja sitten Asetukset ja sitten Puheluasetukset.
  3. Valitse Poista puhelutili ja sitten Poista.

Vaihe 2: Poista Meet-sovellus Chromebookilta

1. Valitse näytön kulmasta Käynnistysohjelma ja sitten ylänuoli Ylänuoli.
  2. Klikkaa Meet-kuvaketta kakkospainikkeella.
  3. Valitse Poista asennus ja sitten Poista asennus.

Vinkki: Jos asennat sovelluksen uudelleen, soittohistoria on tallella.

Puhelinnumeron poistaminen muista Googlen palveluista

Voit perua puhelinnumerosi rekisteröinnin muista Googlen palveluista, minkä jälkeen puhelinnumerosi tietävät henkilöt eivät voi enää ottaa sinuun yhteyttä Googlen palveluiden kautta. Lue, miten voit poistaa puhelinnumeron Google-tililtä.