Stop med at få Google Meet-opkald

Hvis du knytter dit telefonnummer til en Google-tjeneste, er du muligvis automatisk registreret med Google Meet-opkald. Hvis du vil, kan du slette din Meet-opkaldskonto. Hvis du vil bruge Meet igen senere, skal du tilmelde dig igen. Se, om dit telefonnummer er knyttet til Google-tjenester.

Vigtigt!

• Hvis du sletter din opkaldskonto, mister du permanent din Meet-opkaldshistorik.
  • Hvis du afinstallerer appen og derefter geninstallerer den og logger ind, beholder du din opkaldshistorik.

Bloker opkald fra et nummer

Hvis du ikke længere vil modtage opkald fra et bestemt nummer, kan du blokere det. Se, hvordan du blokerer eller rapporterer en person i Google Meet.

Slet og afinstaller Meet

Trin 1: Slet din Meet-opkaldskonto

Vigtigt!

• Når du sletter din Meet-opkaldskonto, fjernes tilknytningen til dit telefonnummer eller din Google-konto fuldstændigt.

Hvis du sletter din opkaldskonto, sletter du dine indstillinger og din opkaldshistorik. Når du har tilmeldt dig Meet-opkald igen, fjernes blokeringen af telefonnumre.

Sådan fjerner du tilknytningen af din Meet-konto fra dit telefonnummer eller din Google-konto:

1. Åbn Meet på din Chromebook.
  2. Klik på Mere og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald.
  3. Klik på Slet opkaldskonto og derefter Slet.

Trin 2: Afinstaller Meet på din Chromebook

1. I hjørnet af skærmen skal du vælge applisten og derefter menupil Opadvendt pil.
  2. Højreklik på Meet .
  3. Klik på Afinstaller og derefter Afinstaller.

Tip! Hvis du geninstallerer appen, kan du finde din opkaldshistorik.

Fjern dit telefonnummer fra andre Google-tjenester

Du kan afmelde dit telefonnummer fra andre Google-tjenester, så personer, som har dit telefonnummer, ikke kan kontakte dig. Se, hvordan du fjerner dit telefonnummer fra din Google-konto.

Relaterede ressourcer