Deixar de rebre trucades de Google Meet

Si connectes el teu número de telèfon a qualsevol servei de Google, és possible que se't registri automàticament a Trucades de Google Meet. Si vols, pots suprimir el teu compte per a trucades de Meet. Per tornar a utilitzar Meet més endavant, t'hi hauràs de registrar de nou. Esbrina si el teu número de telèfon està connectat a serveis de Google.

Important:

• Si suprimeixes el teu compte per a trucades, perdràs l'historial de trucades de Meet permanentment.
  • Si desinstal·les l'aplicació, la tornes a instal·lar i inicies la sessió, l'historial de trucades es conservarà.

Bloquejar trucades d'un número

Per deixar de rebre trucades d'un número de telèfon concret, bloqueja'l. Obtén informació sobre com pots bloquejar algú a Google Meet o informar-ne.

Suprimir i desinstal·lar Meet

Pas 1: suprimeix el compte per a trucades de Meet

Important:

• Si suprimeixes el compte per a trucades de Meet, es desconnectarà completament del teu número de telèfon o del teu Compte de Google.

Si suprimeixes el teu compte per a trucades, també se'n suprimirà la configuració i l'historial de trucades. Quan et tornis a registrar a Trucades de Meet, els números de telèfon bloquejats deixaran d'estar-ho.

Per desconnectar el compte de Meet del teu número de telèfon o Compte de Google:

1. Al Chromebook, obre Meet .
  2. Fes clic a Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de les trucades.
  3. Fes clic a Suprimeix el compte per a trucades i, a continuació, Suprimeix.

Pas 2: desinstal·la Meet al Chromebook

1. A l'extrem de la pantalla, selecciona el menú d'aplicacions i, a continuació, fletxa amunt Fletxa amunt.
  2. Fes clic amb el botó dret a Meet .
  3. Fes clic a Desinstal·la i, a continuació, Desinstal·la.

Consell: si tornes a instal·lar l'aplicació, podràs trobar l'historial de trucades.

Suprimir el número de telèfon d'altres serveis de Google

Pots donar de baixa el teu número de telèfon en altres serveis de Google perquè les persones que el tinguin ja no puguin contactar amb tu. Obtén informació sobre com pots suprimir el número de telèfon del teu Compte de Google.