Slutt å motta Google Meet-anrop

Hvis du kobler telefonnummeret ditt til en hvilken som helst Google-tjeneste, kan det hende du automatisk blir registrert i Google Meet-anrop. Hvis du vil, kan du slette Meet-ringekontoen din. Hvis du vil bruke Meet igjen senere, må du registrere deg på nytt. Finn ut om telefonnummeret ditt er koblet til Google-tjenester.

Viktig:

• Hvis du sletter ringekontoen din, mister du Meet-anropsloggen for godt.
  • Hvis du avinstallerer appen og installerer den på nytt, og deretter logger på, blir anropsloggen værende.

Blokkér anrop fra bestemte numre

Hvis du vil slutte å motta anrop fra et bestemt telefonnummer, må du blokkere nummeret. Finn ut hvordan du blokkerer eller rapporterer folk i Google Meet.

Slett og avinstaller Meet

Trinn 1: Slett Meet-ringekontoen din

Viktig:

• Når du sletter Meet-ringekontoen, blir den fullstendig koblet fra telefonnummeret ditt eller Google-kontoen din.
    • Hvis du sletter ringekontoen din, sletter du innstillingene og anropsloggen. Når du registrerer deg for Meet-anrop på nytt, blokkeres ikke blokkerte telefonnumre lenger.
  1. Åpne Meet på en iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger Slett ringekontoen og så Slett.

Trinn 2: Avinstaller Meet

Avinstaller Meet på iOS-enheten din:

1. Gå til startskjermen på enheten din.
  2. Trykk og hold på Meet-ikonet .
  3. Trykk på Lukk og så Slett.

Slik fjerner du tilknytningen mellom Meet og Google Home:

1. Åpne Home-appen Google Home.
  2. Trykk på Google Home-enheten du vil fjerne Meet fra.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger .
  4. Under Enhetsfunksjoner trykker du på Taleanrop .
  5. Trykk på Fjern tilknytningen mellom Meet og denne enheten og så Fjern tilknytningen.

Tips: Hvis du reinstallerer appen, finner du loggen din.

Fjern telefonnummeret ditt fra andre Google-tjenester

Du kan avregistrere telefonnummeret ditt fra andre Google-tjenester, slik at folk som har telefonnummeret ditt, ikke kan kontakte deg. Finn ut hvordan du fjerner telefonnummeret ditt fra Google-kontoen din.