Konfigurera Google Meet-samtal på Android TV

Det går att ringa och svara på enskilda videosamtal och gruppvideosamtal med Meet på Android TV.

Viktigt! Android TV stöder inte möten.

Innan du börjar

Om du vill använda Meet på tv:n måste du:

• ha en Android TV eller Android TV-enhet med Android 8.0 Oreo™️ eller senare.
  • ansluta en USB-kamera och mikrofon till Android TV:n eller Android TV-enheten, om Android TV:n eller enheten inte har en inbyggd enhet.
  • Anslut till internet.

Tips!

• Anslut kameran till USB-porten om du använder en Android TV-box.
  • Meet stöds inte på Chromecast-enheter i tv-apparater utan Android.
  • Anslut en USB-mikrofon till Android TV:n för ljud.
  • Det går inte att använda fjärrkontroll till Android TV för ljud i Meet-samtal.

Ladda ned Meet på Android TV:n

1. Scrolla till Appar på startskärmen i Android TV.
  2. Välj Google Play Butik Google Play.
  3. Välj Sök Sök högst upp.
  4. Sök efter Meet.
  5. Välj Installera.

Konfigurera Meet på Android TV:n

Viktigt! Det går inte att läsa meddelanden eller använda effekter i Meet på Android TV.

1. Öppna Meet på Android TV:n.
  2. Logga in med ditt konto.
  3. Välj Ge åtkomst.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra konfigurationen.

Ring någon med Android TV:n

1. Öppna Meet på Android TV:n.
  2. Klicka på Sök Sök uppe till vänster.
  3. Sök efter en kontakt eller grupp.
  4. Välj kontakten eller gruppen som du vill ringa.
  5. Välj Videosamtal eller Röstsamtal längst ned.

Tips! Om du vill ta emot ett samtal på Android TV måste du öppna Meet .