Konfigurer Google Meet-anrop på Android TV

Med Meet på Android TV kan du starte og bli med på videosamtaler med én eller flere personer.

Viktig: Møter støttes ikke på Android TV.

Før du begynner

Før du kan bruke Meet på TV-en må du

• ha en Android TV eller en Android TV-enhet med Android 8.0 Oreo™️ eller nyere
  • koble et USB-kamera og en USB-mikrofon til enheten din, hvis den ikke allerede har dette innebygd
  • være koblet til internett

Tips:

• Hvis du bruker en Android TV-boks, kobler du kameraet til USB-porten.
  • Du trenger en Android TV for å bruke Meet på Chromecast.
  • Du må koble en USB-mikrofon til Android TV-en for at andre skal kunne høre deg.
  • Du kan ikke bruke Android TV-fjernkontrollen for å endre lyden i Meet-samtaler.

Last ned Meet på Android TV

1. Rull ned til «Apper» på Android TV-startskjermen.
  2. Velg Google Play Butikk Google Play.
  3. Øverst velger du Søk Søk.
  4. Søk etter «Meet».
  5. Velg Installer.

Konfigurer Meet på Android TV

Viktig: Du kan ikke se meldinger eller bruke effekter i Meet via Android TV.

1. Åpne Meet  på Android TV-en.
  2. Velg kontoen din for å logge på.
  3. Velg Gi tilgang.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre konfigureringen.

Ring fra Android TV

1. Åpne Meet  på Android TV-en.
  2. Øverst til venstre klikker du på Søk Søk.
  3. Søk etter en kontakt eller gruppe.
  4. Velg kontakten eller gruppen du vil ringe til.
  5. Nederst velger du Videoanrop eller Taleanrop.

Tips: For å motta anrop på Android TV må Meet  være åpen.