Google Meet ‐puheluiden käyttöönotto Android TV:ssä

Voit soittaa Meetin 1:1- ja ryhmävideopuheluita sekä vastata niihin Android TV:llä.

Tärkeää: Android TV ei tue kokouksia.

Ennen aloittamista

Voit käyttää Meetiä televisiolla, jos

• sinulla on Android TV tai Android TV ‐laite, jossa on Android 8.0 Oreo™️ tai uudempi
  • yhdistät USB-kameran ja mikrofonin Android TV:hen tai Android TV ‐laitteeseen, jos siinä ei ole sisäänrakennettua kameraa ja mikrofonia
  • internetyhteys on muodostettu.

Vinkkejä:

• Jos käytät Android TV Boxia, liitä kamera sen USB-porttiin.
  • Meetiä ei tueta muissa kuin Android TV:hen liitetyissä Chromecasteissa.
  • Jos haluat yhdistää audion, voit yhdistää USB-mikrofonin Android TV:hen.
  • Android TV ‑kaukosäädintä ei voi käyttää Meet-puheluiden audion säätämiseen.

Meetin lataaminen Android TV:lle

1. Vieritä Android TV:n aloitusnäytöllä Sovellukset-kohtaan.
  2. Valitse Google Play Kauppa Google Play.
  3. Valitse yläreunasta Haku Haku.
  4. Hae Meetiä.
  5. Valitse Asenna.

Meetin käyttöönotto Android TV:llä

Tärkeää: Viestien tarkistaminen tai tehosteiden käyttäminen ei ole mahdollista Android TV:n Meetillä.

1. Avaa Meet Android TV:llä.
  2. Kirjaudu sisään valitsemalla tili.
  3. Valitse Anna pääsyoikeudet.
  4. Viimeistele käyttöönotto seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Puhelun soittaminen Android TV:llä

1. Avaa Meet Android TV:llä.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Haku Haku.
  3. Hae yhteystietoa tai ryhmää.
  4. Valitse yhteystieto tai ryhmä, jolle haluat soittaa.
  5. Valitse alareunasta Videopuhelu tai Äänipuhelu.

Vinkki: Jos haluat vastaanottaa puhelun Android TV:llä, Meetin on oltava auki.