Bruk Reaksjoner i Google Meet

Viktig:
I Meet kan du bruke emojireaksjoner for å kommunisere med andre deltakere eller verter i møter.
Reaksjoner
  • er meningsfull tilbakemelding til verter og talere
  • gjør at deltakere kan svare raskt på innhold, som minsker ubehagelige pauser og forstyrrelser
  • viser hvordan deltakere føler seg, og hvilke øyeblikk i møtet som deltakerne liker best og minst

Bruk Reaksjoner i Workspace- og bedriftskontoer

• Reaksjoner er på som standard, med mindre administratoren eller verten har slått det av.
  • Administratorer og verter kan slå av Reaksjoner.
    • Når administratorer eller verter slår av Reaksjoner, kan brukere fortsatt see ikonet, men ikke klikke på det. Når brukeren holder markøren over panelet, vises det en melding hvor det står «Reaksjoner er ikke tilgjengelige».
  • Administrator: Du kan slå av og på Reaksjoner i innstillingene for administratorer. Finn ut hvordan du administrerer Meet-innstilliner for administratorer.
  • Vert: Du kan slå av og på Reaksjoner per anrop.

Slå av Reaksjoner for alle deltakere i samtalen

1. Klikk på Vertskontroller nederst til høyre.
  2. Under Møtemoderering på siden slår du på Vertsadministrering .
  3. Slå av Send reaksjoner Toggle Off.

Hvorfor ser jeg reaksjoner når jeg ikke har klikket på noe?

Hvis du bruker Mac, iPhone eller iPad, kan det hende Apple-reaksjoner er slått på som standard på iOS 17 og macOS Sonoma. Når reaksjoner er slått på, kan emojier vises i videosamtaler når deltakeren bruker en kvalifisert håndbevegelse foran kameraet.

Sånn slår du denne funksjonen av eller på:

1. I løpet av en videosamtale eller et møte åpner du kontrollsenteret på enheten (Mac, iPhone, iPad).
    • På iPhone eller iPad sveiper du ned fra kanten øverst til høyre.
    • På Mac velger du Video-ikonet på menylinjen.
  2. Åpne Videoeffekter-menyen og så velg Reaksjoner.

Send reaksjoner i møter

Viktig: Verter kan gjøre seere til bidragsytere og omvendt når de er på nettet eller bruker bilde-i-bilde-modus på datamaskinen.

Når deltakere sender reaksjoner, kan emojiene vises på disse to måtene:
  • som et midlertidig merke øverst til venstre på avsenderens rute
  • som emojier som ruller opp fra nederst til venstre på skjermen

Slik sender du en emojireaksjon:
  1. Bli med i et Meet-videomøte.
  2. Nederst klikker du på Send en reaksjon . Reaksjonspanelet åpnes.
  3. Velg reaksjonen du vil sende.
Tips: Du kan lukke reaksjonspanelet ved å klikke på Send en reaksjon .

Velg hudtonen du vil at emojiene i reaksjonene skal ha, i Meet

Du kan velge hudtone til emojiene i reaksjoner før du sender dem.
  1. Hold markøren over en emoji i reaksjoner for å få frem hudtonevelgeren ved siden av panelet.
  2. Velg hudtone til emojien.
Tips: Det er enkelte emojier du ikke kan endre hudtonen til.

Slå sammen lignende reaksjoner fra flere deltakere i emojiballonger

Når flere deltakere sender den samme reaksjonen, gjøres disse om til en emojiballong som beveger og utvider seg, for hver emoji som legges til. Ballongen sprenges når den når maksgrensen for emojier.

Endre Reaksjoner i Meet-innstillingene

Når du slår av Reaksjoner, endrer du bare dine egne innstillinger. Du kan slå av emojireaksjoner før eller i løpet av et anrop.
I innstillingene kan du endre
  • om du får reaksjoner fra andre
  • konfigurasjonen av animasjoner
  • konfigurasjonen av varsellyder
Slik endrer du innstillingene for Reaksjoner:
  1. Klikk på Flere alternativer Mer og så Innstillinger og så Reaksjoner .
  2. Slå av eller på innstillingen du vil endre .