Utilitzar reaccions a Google Meet

Important:
Pots utilitzar reaccions a Meet per interaccionar a través d'emojis amb altres participants o amb els amfitrions durant una reunió.
Reaccions:
  • Dona la teva opinió de manera expressiva als amfitrions i als interlocutors.
  • Permet que els participants donin respostes ràpides al contingut i redueix les pauses o interrupcions incòmodes.
  • Identifica com se senten els assistents i mostra quins moments de la reunió els agraden més o menys.

Utilitzar reaccions en comptes de Workspace o d'empresa

• Les reaccions estan activades de manera predeterminada, tret que l'administrador o l'amfitrió les desactivin.
  • Els administradors i els amfitrions poden desactivar les reaccions.
    • Quan els administradors o els amfitrions desactiven les reaccions, la icona es continua veient, però no s'hi pot fer clic. Quan passes el cursor per sobre del tauler, es mostra un missatge per informar-te que les reaccions no estan disponibles.
  • Administrador: a la configuració dels controls per a administradors, pots activar o desactivar les reaccions per a tots els participants. Obtén informació sobre com pots gestionar la configuració de Meet per a administradors.
  • Amfitrió: també pots activar o desactivar les reaccions per a aquesta trucada concreta.

Desactivar les reaccions per a tots els participants de la trucada

1. A la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  2. Al costat, a "Moderació de la reunió", activa Gestió d'amfitrions .
  3. Desactiva l'opció Envia reaccions Toggle Off.

Per què veig reaccions quan no he fet clic en res?

Si fas servir un Mac, un iPhone o un iPad, és possible que les reaccions d'Apple estiguin activades al dispositiu de manera predeterminada a iOS 17 i macOS Sonoma. Si estan activades, poden aparèixer emojis en una videotrucada quan el participant fa un gest vàlid amb la mà davant de la càmera.

Per activar o desactivar aquesta funció:

1. Durant una videotrucada o una reunió, obre el centre de control del dispositiu (Mac, iPhone o iPad).
    • En un iPhone o iPad, llisca cap avall des de la vora superior dreta.
    • En un Mac, selecciona la icona de vídeo a la barra de menú de Mac.
  2. Obre el menú Efectes de vídeo i, a continuació, Selecciona Reaccions.

Enviar reaccions durant una reunió

Important: l'amfitrió pot convertir un espectador en col·laborador i revertir-lo de nou a espectador des del web o amb el mode Imatge sobre imatge activat a l'ordinador.

Quan els participants envien una reacció, l'emoji pot aparèixer en dos llocs:
  • Com a insígnia temporal a l'extrem superior esquerre del requadre del remitent.
  • A la part inferior de la pantalla, on es desplacen cap amunt.
Per enviar una reacció amb emoji:
  1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior, toca Més controls More.
    • El menú amb les reaccions s'obrirà al damunt.
  3. Selecciona la que vulguis enviar.
Consell: per tancar el tauler de reaccions, toca la pantalla fora del tauler.

Triar un to de pell per a les reaccions a Meet

Pots triar el to de pell de les teves reaccions abans d'enviar-les.
  1. Toca Més controls More i, a continuació, Configuració .
  2. Desplaça't cap avall fins a "Reaccions" i toca la icona que hi ha al costat de "To de pell".
  3. Selecciona el to de pell del teu emoji.
Consell: no pots canviar el to de pell d'alguns emojis.

Utilitzar l'opció Anuncia les reaccions

Perquè s'anunciïn les reaccions quan TalkBack o la veu en off estan activats:
  1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior, toca Més controls More.
    • El menú amb les reaccions s'obrirà al damunt.
  3. Al menú de reaccions, toca Anuncia les reaccions .
Consell: l'opció Anuncia les reaccions només està disponible si TalkBack està activat. Obtén informació sobre com pots començar a utilitzar Android amb TalkBack.

Modificar les reaccions a la configuració de Meet

En desactivar les reaccions, només canvies la teva configuració personal. Pots desactivar les reaccions amb emojis abans d'una reunió o mentre té lloc.
A Configuració, pots ajustar la capacitat de:
  • Rebre reaccions d'altres persones.
  • Definir les animacions.
  • Definir els sons de notificació.
  • Definir el to de pell dels emojis.
Per canviar la configuració de les reaccions:
  1. Toca Més opcions More i, a continuació, Configuració i, a continuació, Reaccions .
  2. Activa o desactiva l'opció de configuració que vulguis ajustar .