Utilitzar reaccions a Google Meet

Important:
Pots utilitzar reaccions a Meet per interaccionar a través d'emojis amb altres participants o amb els amfitrions durant una reunió.
Reaccions:
  • Dona la teva opinió de manera expressiva als amfitrions i als interlocutors.
  • Permet que els participants donin respostes ràpides al contingut i redueix les pauses o interrupcions incòmodes.
  • Identifica com se senten els assistents i mostra quins moments de la reunió els agraden més o menys.

Utilitzar reaccions en comptes de Workspace o d'empresa

• Les reaccions estan activades de manera predeterminada, tret que l'administrador o l'amfitrió les desactivin.
  • Els administradors i els amfitrions poden desactivar les reaccions.
    • Quan els administradors o els amfitrions desactiven les reaccions, la icona es continua veient, però no s'hi pot fer clic. Quan passes el cursor per sobre del tauler, es mostra un missatge per informar-te que les reaccions no estan disponibles.
  • Administrador: a la configuració dels controls per a administradors, pots activar o desactivar les reaccions per a tots els participants. Obtén informació sobre com pots gestionar la configuració de Meet per a administradors.
  • Amfitrió: també pots activar o desactivar les reaccions per a aquesta trucada concreta.

Desactivar les reaccions per a tots els participants de la trucada

1. A la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  2. Al costat, a "Moderació de la reunió", activa Gestió d'amfitrions .
  3. Desactiva l'opció Envia reaccions Toggle Off.

Per què veig reaccions quan no he fet clic en res?

Si fas servir un Mac, un iPhone o un iPad, és possible que les reaccions d'Apple estiguin activades al dispositiu de manera predeterminada a iOS 17 i macOS Sonoma. Si estan activades, poden aparèixer emojis en una videotrucada quan el participant fa un gest vàlid amb la mà davant de la càmera.

Per activar o desactivar aquesta funció:

1. Durant una videotrucada o una reunió, obre el centre de control del dispositiu (Mac, iPhone o iPad).
    • En un iPhone o iPad, llisca cap avall des de la vora superior dreta.
    • En un Mac, selecciona la icona de vídeo a la barra de menú de Mac.
  2. Obre el menú Efectes de vídeo i, a continuació, Selecciona Reaccions.

Enviar reaccions durant una reunió

Important: l'amfitrió pot convertir un espectador en col·laborador i revertir-lo de nou a espectador des del web o amb el mode Imatge sobre imatge activat a l'ordinador.

Quan els participants envien una reacció, l'emoji pot aparèixer en dos llocs:
  • Com a insígnia temporal a l'extrem superior esquerre del mosaic del remitent.
  • Desplaçant-se cap amunt des del costat inferior esquerre de la pantalla.

Per enviar una reacció amb emojis:
  1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior, fes clic a Envia una reacció . S'obrirà el tauler de reaccions.
  3. Selecciona la que vulguis enviar.
Consell: per tancar el tauler de reaccions, fes clic a Envia una reacció .

Triar un to de pell per a les reaccions a Meet

Pots triar el to de pell de les teves reaccions abans d'enviar-les.
  1. Passa el cursor per sobre d'una reacció perquè es mostri el selector de to de pell al costat del tauler.
  2. Selecciona el to de pell del teu emoji.
Consell: no pots canviar el to de pell d'alguns emojis.

Agrupar les reaccions similars de diversos participants amb globus d'emojis

Quan diversos participants envien la mateixa reacció, aquestes reaccions es combinen en un globus d'emojis que es belluga i s'amplia amb cada emoji afegit. Quan arribes al llindar màxim d'emojis, el globus esclata.

Modificar les reaccions a la configuració de Meet

En desactivar les reaccions, només canvies la teva configuració personal. Pots desactivar les reaccions amb emojis abans d'una reunió o mentre té lloc.
A Configuració, pots ajustar la capacitat de:
  • Rebre reaccions d'altres persones.
  • Definir les animacions.
  • Definir els sons de notificació.
Per canviar la configuració de les reaccions:
  1. Fes clic a Més opcions More i, a continuació, Configuració i, a continuació, Reaccions .
  2. Activa o desactiva l'opció de configuració que vulguis ajustar .