Utilitzar sales desdoblades a Google Meet

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Els amfitrions de les reunions poden utilitzar les sales desdoblades per dividir els participants en grups més petits durant les reunions. Els amfitrions han d'iniciar les sales desdoblades durant una reunió des de l'ordinador. En aquests moments, les sales desdoblades no es poden reproduir en directe ni gravar.

La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

Idoneïtat

Requisits per utilitzar sales desdoblades
Les sales desdoblades estan disponibles per a aquestes edicions de Google Workspace:
  • Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Business
  • Nonprofits
  • Subscriptor de Workspace Individual

Pots participar en sales desdoblades si:

• Fas servir un ordinador o la versió actualitzada de les aplicacions mòbils Meet o Gmail .
  • Participes en la reunió amb el telèfon.
  • T'han convidat a través d'una trucada.
  • Tens la sessió iniciada en un Compte de Google.
  • Ets un usuari anònim (no tens la sessió iniciada en un Compte de Google).
  • Fas servir el maquinari de Meet.
    • No es pot assignar prèviament un dispositiu de maquinari de Meet a una sala desdoblada abans de la reunió. Per assignar-lo a una sala desdoblada, has de connectar-te des d'una sala de reunions de Google Meet.

No pots participar en sales desdoblades si:

• No fas servir les versions actualitzades de les aplicacions mòbils Meet o Gmail .
  • Utilitzes un dispositiu de videoconferència de tercers.

Unir-se a una sala desdoblada

L'amfitrió de la reunió crearà sales desdoblades i et convidarà a unir-te a una. L'amfitrió pot unir-se a cada sala desdoblada en qualsevol moment durant la reunió.

1. A l'ordinador o en un dispositiu mòbil, inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Uneix-te a una reunió des de l'ordinador o l'aplicació mòbil Meet. Obtén informació sobre com pots unir-te a una reunió si ets alumne.
  3. Quan l'amfitrió de la reunió et convidi a unir-te a una sala desdoblada, veuràs una sol·licitud a la pantalla. Fes clic a Uneix-me. Si fas clic a Cancel·la, continuaràs a la sala principal.
    • Consell: si has participat per telèfon, toca *2 per anar a la sala desdoblada, moure't per les sales desdoblades o tornar a la sala principal.
  4. Un cop siguis en una sala desdoblada, pots parlar amb altres participants o enviar-los missatges de xat.
Consells per utilitzar sales desdoblades
  • Si l'amfitrió de la reunió et mou a una altra sala desdoblada, veuràs una sol·licitud nova a la pantalla. Per canviar de sala, fes clic a Uneix-me.
  • Si l'amfitrió de la reunió configura un temporitzador, es mostrarà el temps que queda de la sessió desdoblada a la part superior de la pantalla.
  • Quan l'amfitrió de la reunió finalitzi la sessió de sala desdoblada o la sessió finalitzi, tindràs 30 segons abans que el micròfon i la càmera es desactivin i se't canviï automàticament a la sala principal. Pots tornar a activar el micròfon i la càmera quan l'amfitrió de la reunió ho permeti.
  • Si necessites ajuda durant una sessió de sala desdoblada, pots demanar-la de les maneres següents:
    • Ordinador: a la part superior dreta de la pantalla, fes clic a Demana ajuda. Si ja no necessites ajuda, fes clic a Cancel·la la petició d'ajuda.
    • Mòbil: a la part inferior dreta, toca Menú i, a continuació, Demana ajuda. Si ja no necessites ajuda, toca Cancel·la la petició d'ajuda.
    • En aquests moments, els usuaris que participen per telèfon no poden sol·licitar ajuda.

Tornar a la sala principal

Durant una reunió, pots decidir sortir d'una sala desdoblada i tornar a la sala principal.
  • En un ordinador: a la part superior, fes clic a Torna a la trucada principal.
  • En un dispositiu mòbil: a la part superior, toca Torna a la trucada principal.
Quan l'amfitrió de la reunió finalitzi la sessió de sala desdoblada, rebràs una sol·licitud en pantalla per tornar a la trucada principal. Pots tocar la sol·licitud o fer-hi clic, o bé esperar que se't mogui automàticament a la trucada principal.