Brug grupperum i Google Meet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Mødeværterne kan bruge grupperum til at opdele deltagerne i mindre grupper under møder. Grupperum kan kun startes af mødeværter under et møde på en computer. Det er ikke muligt at livestreame eller optage grupperum på nuværende tidspunkt.

Den person, der planlægger eller starter et møde, er værten. Hvis du overfører et møde til eller planlægger et møde i en andens kalender, bliver vedkommende muligvis vært for mødet. Som standard er der kun én vært pr. møde, men du kan tilføje op til 25 medværter, når mødet er i gang.

Krav

Krav, der skal være opfyldt, for at bruge grupperum
Funktionen Grupperum er tilgængelig i disse Google Workspace-udgaver:
  • Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Business
  • Google Workspace for Nonprofits
  • Workspace Individual-abonnent

Du kan deltage i grupperum, hvis:

• Du bruger en computer eller den opdaterede version af Meet-mobilappen eller Gmail-appen .
  • Du deltager i mødet via din telefon.
  • Du er inviteret via et telefonopkald.
  • Du er logget ind på en Google-konto.
  • Du er anonym bruger (ikke logget ind på en Google-konto).
  • Du bruger Meet-hardware.
    • En Meet-hardwareenhed kan ikke på forhånd tildeles et grupperum inden mødet. Du skal oprette forbindelse fra et Google Meet-møderum for at blive tildelt et grupperum.

Du kan ikke deltage i grupperum, hvis:

• Du ikke bruger den opdaterede version af Meet-mobilappen eller Gmail-appen .
  • Du bruger en videomødeenhed fra tredjepart.

Deltag i et grupperum

Din mødevært opretter grupperum og inviterer dig til at deltage i et. Din mødevært kan deltage i hvert grupperum når som helst under mødet.

1. Log ind på din Google-konto på en computer eller mobilenhed.
  2. Deltag i et møde på din computer eller i Meet-mobilappen. Se, hvilke muligheder du har for at deltage i et møde som elev.
  3. Når din mødevært inviterer dig til at deltage i et grupperum, vises en besked på din skærm. Klik på Deltag. Hvis du klikker på Annuller, bliver du i hovedrummet.
    • Tip! Hvis du deltager via din telefon, skal du trykke på *2 for at gå til dit grupperum, skifte mellem grupperum eller vende tilbage til hovedrummet.
  4. Når du er i et grupperum, kan du tale med eller sende chatbeskeder til andre deltagere.
Tips til at bruge grupperum
  • Hvis din mødevært flytter dig til et andet grupperum, vises en ny besked på din skærm. Klik på Deltag for at skifte rum.
  • Hvis mødeværten indstiller en timer, vises den tid, der er tilbage af sessionen i grupperummet, øverst på din skærm.
  • Når mødeværten afslutter sessionen i grupperummet, eller sessionen slutter, har du 30 sekunder, før der slukkes for din mikrofon og dit kamera, og du automatisk flyttes til hovedrummet. Du kan tænde din mikrofon og dit kamera igen, når mødeværten tillader det.
  • Hvis du får brug for hjælp i løbet af din session i grupperummet, kan du bede om hjælp på følgende måde:
    • På en computer: Øverst til højre på skærmen skal du klikke på Bed om hjælp. Hvis du ikke længere har brug for hjælp, kan du klikke på Annuller anmodningen om hjælp.
    • På en mobilenhed: Nederst til højre skal du trykke på menuen og derefter Bed om hjælp. Hvis du ikke længere har brug for hjælp, kan du trykke på Annuller anmodningen om hjælp.
    • Brugere, der deltager via telefon, kan i øjeblikket ikke anmode om hjælp.

Vend tilbage til hovedrummet

Under et møde kan du vælge at forlade et grupperum og vende tilbage til mødets hovedrum.
  • På en computer: Klik på Vend tilbage til hovedopkaldet øverst på skærmen.
  • På en mobilenhed: Tryk på Vend tilbage til hovedopkaldet øverst på skærmen.
Når mødeværten afslutter grupperumssessionen, ser du en besked på skærmen om, at du skal vende tilbage til hovedopkaldet. Du kan trykke eller klikke på beskeden eller vente på, at du automatisk flyttes til hovedopkaldet.