Utilitzar activitats col·lectives a Google Meet

Pots dur a terme activitats col·lectives divertides amb altres usuaris a Google Meet, com ara:

• Jugar a jocs
  • Escoltar música
  • Mirar vídeos junts

Per utilitzar les activitats col·lectives, has de:

• Tenir un dispositiu Android.
  • Utilitzar Google Meet i l'aplicació d'un partner amb el teu Compte de Google personal.
    • Important. Les aplicacions de partners d'activitats col·lectives de Meet són les següents:
      • YouTube
      • Heads Up
      • Kahoot!
      • UNO!

No pots utilitzar activitats col·lectives a Google Meet si:

• Utilitzes un compte de Workspace de pagament.
    • Excepcions: si tens una subscripció a Workspace Individual o a un pla Prèmium de Google One.
  • Ets menor de 18 anys.
  • Utilitzes un compte de Family Link.

Iniciar una activitat col·lectiva com a amfitrió

1. En una reunió des del dispositiu Android, toca la pantalla perquè es mostrin els controls de trucada.
  2. A les opcions, toca Més accions i, a continuació, Activitats .
  3. Al menú "Activitats", toca l'aplicació del partner d'activitats col·lectives.
    • A Google Meet :
      • Per accedir a la funció d'activitat col·lectiva, has d'iniciar o programar una reunió des de l'aplicació. Si truques directament a un grup o a un contacte amb l'aplicació Meet actualitzada, aquesta funció no estarà disponible.
    • A l'aplicació Meet (original) :
      • Aquesta funció està disponible per a qualsevol reunió que creïs o a la qual t'uneixis amb l'aplicació Meet (original) .
  4. Opcional: si no tens instal·lada l'aplicació del partner d'activitats col·lectives al dispositiu Android, toca la icona d'aquesta aplicació i, a continuació, Instal·la. Se't dirigirà a Play Store perquè baixis l'aplicació del partner.
    • Un cop hagis baixat l'aplicació, torna a l'aplicació Meet o a l'aplicació Meet (original) .
  5. Un cop hagis tornat al menú "Activitats" de l'aplicació Meet, toca l'aplicació del partner d'activitats col·lectivesi, a continuació, Obre.
  6. Segueix les instruccions de l'aplicació del partner per iniciar l'activitat col·lectiva.

Finalitzar una sessió d'activitat col·lectiva

1. Obre l'aplicació Meet en què has iniciat la sessió d'activitat col·lectiva, sigui Meet o Meet (original) .
  2. Ves al bàner que hi ha a la part superior de la pantalla.
  3. Toca Surt de la compartició i, a continuació, Surt.

També pots finalitzar la sessió d'activitat col·lectiva tancant l'aplicació YouTube al telèfon.

Consells:

• Els convidats a la reunió han de finalitzar la sessió d'activitat col·lectiva pel seu compte.
  • És possible que et perdis les notificacions o els missatges de la reunió mentre siguis a l'aplicació del partner. Et recomanem que consultis periòdicament l'aplicació Meet o l'aplicació Meet (original) (la que hagis utilitzat per iniciar l'activitat col·lectiva) per comprovar si t'has perdut notificacions.
  • Per finalitzar la sessió d'activitat col·lectiva per a tu, tanca l'aplicació del partner al dispositiu. Els convidats a la reunió han de finalitzar la sessió d'activitat col·lectiva pel seu compte.

Unir-se a una activitat col·lectiva com a convidat

1. Uneix-te a una reunió amb l'aplicació Meet o l'aplicació Meet (original) .
    • Si algú inicia una sessió d'activitat col·lectiva després d'unir-te a una reunió, rebràs una invitació emergent. Toca Uneix-me. Meet et redirigirà a l'aplicació del partner per iniciar l'activitat col·lectiva.
    • Si t'uneixes a una reunió amb una activitat col·lectiva en curs, es mostrarà un bàner blau a la part superior de la pantalla. Per iniciar la sessió d'activitat col·lectiva a l'aplicació del partner, al bàner de l'aplicació Meet o de l'aplicació Meet (original) , toca Uneix-me.
  2. Opcional: si no tens l'aplicació del partner instal·lada al dispositiu Android, el bàner et demanarà que la instal·lis. Al bàner, toca Baixa l'aplicació.
    1. Ves a Play Store i baixa l'aplicació del partner.
    2. Torna a l'aplicació Meet o a l'aplicació Meet (original) (la que hagis utilitzat per unir-te a la reunió) i, al bàner blau de la part superior de la pantalla, toca Uneix-me.

Finalitzar una sessió d'activitat col·lectiva

1. Obre l'aplicació Meet en què t'has unit a la sessió d'activitat col·lectiva, sigui Meet o Meet (original) .
  2. Ves al bàner que hi ha a la part superior de la pantalla.
  3. Toca Surt de la compartició i, a continuació, Surt.

També pots finalitzar la sessió d'activitat col·lectiva tancant l'aplicació YouTube al telèfon.

Consell: és possible que els dispositius de gamma baixa no funcionin bé amb les activitats col·lectives a causa d'un eco. És possible que rebis una notificació a l'aplicació que et demani que utilitzis auriculars.

Important: si utilitzes un dispositiu o un compte no admesos, rebràs una notificació de bàner indicant que no pots unir-te a l'activitat col·lectiva.

Les activitats col·lectives no s'admeten en:

• Dispositius iOS
  • Navegadors per a portàtils o per a ordinadors
  • Comptes de centre educatiu o de treball de pagament.
  • Comptes registrats a nom d'usuaris menors de 18 anys
  • Comptes de Family Link