Lagre meldinger og endre ringekontoen din hvis administratoren din har deaktivert Meet

Viktig: Hvis en administrator deaktiverer Meet for domenet sitt, mister brukere som har registrert seg på Duo eller i den nye Meet-appen med en Business- eller Education-konto, tilgang til meldingene sine fra og med 4. januar 2023.

Tips: Hvis automatiske oppdateringer er slått på og administratoren din deaktiverer Meet, får du et varsel i appen din om at du må lagre meldingene dine før 4. januar 2023.

Lagre meldingene dine

1. På mobilenheten din åpner du Meet-appen  eller Duo-appen Duo.
  2. Trykk på Kontakt og så Flere alternativer og så Se hele loggen
  3. Velg meldingen du ønsker å lagre.
  4. Spill av meldingen.
  5. Velg et alternativ:
    • Trykk på meldingen og sett den på pause for å vise et nedlastingsikon .
    • La meldingen spille helt av for å vise et nedlastingsikon .
  6. For å lagre meldinger på enheten din, trykker du på nedlastingsikonet .

Overfør telefonnummeret ditt fra Education- eller Business-kontoen din til den personlige kontoen din

1. For å ringe etter 4. januar 2023, trykk på Åpne navigasjonsmenyen og så Innstillinger og så Ringeinnstillinger og så Ringekonto og så Slett ringekontoen.
  2. Når denne meldingen vises: «Når du har gjort dette, kan du ikke ringe eller motta anrop i Meet» trykker du på Slett.
  3. For å gå til hovedskjermen, trykk på tilbakepilen .
  4. Trykk på brukerbildet ditt øverst til høyre.
  5. Velg den personlige e-postkontoen din eller legg til en ny konto.
  6. Trykk på menyen og så Innstillinger og så Legg til en ringekonto.
  7. Skriv inn telefonnummeret ditt.