Berichten opslaan en uw belaccount wijzigen als uw beheerder Meet heeft uitgezet

Belangrijk: Als een beheerder Meet uitzet voor het domein, raken gebruikers die zich met een zakelijk- of onderwijsaccount hebben geregistreerd in Duo of in de nieuwe Meet-app vanaf 4 januari 2023 de toegang tot hun berichten kwijt.

Tip: Als automatische updates aanstaat en uw beheerder Meet uitzet, krijgt u een waarschuwing in de app dat u uw berichten vóór 4 januari 2023 moet opslaan.

Uw berichten opslaan

1. Open de app Meet  of Duo Duo op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Contact en dan Meer opties en dan Hele geschiedenis bekijken
  3. Selecteer het bericht dat u wilt opslaan.
  4. Speel het bericht af.
  5. Selecteer een optie:
    • Tik op het bericht om het tonen van een downloadicoon  te onderbreken.
    • Laat het bericht volledig afspelen om een downloadicoon  te tonen.
  6. Tik op het downloadicoon om berichten op uw apparaat op te slaan.

Uw telefoonnummer toewijzen aan uw persoonlijk account vanuit uw zakelijke of onderwijsaccount

1. Als u na 4 januari 2023 wilt bellen, tikt u op Navigatiemenu openen en dan Instellingen en dan Gespreksinstellingen en dan Belaccount en dan Belaccount verwijderen.
  2. Als u het bericht 'Nadat je dit hebt gedaan, kun je niet meer bellen of gebeld worden in Meet' ziet, tikt u op Verwijderen.
  3. Tik op de pijl-terug om naar het hoofdscherm te gaan.
  4. Tik rechtsboven op uw avatar.
  5. Selecteer uw persoonlijke e-mailaccount of kies Nog een account toevoegen.
  6. Tik op Menu en dan Instellingen en dan Belaccount toevoegen.
  7. Vul uw telefoonnummer in.