Viestien tallentaminen ja puhelutilin vaihtaminen, jos järjestelmänvalvoja on poistanut Meetin käytöstä

Tärkeää: Jos järjestelmänvalvoja poistaa Meetin käytöstä verkkotunnuksessaan, Duossa tai uudessa Meet-sovelluksessa yritys- tai koulutilin rekisteröineet käyttäjät menettävät pääsyn viesteihin 4.1.2023 alkaen.

Vinkki: Jos automaattiset päivitykset ovat päällä ja järjestelmänvalvoja poistaa Meetin käytöstä, sovellus varoittaa, että sinun on tallennettava viestisi 4.1.2023 mennessä.

Viestien tallentaminen

1. Avaa Meet- tai Duo-sovellus Duo mobiililaitteella.
  2. Valitse Yhteystiedot ja sitten Lisäasetukset ja sitten Näytä koko historia.
  3. Valitse viesti, jonka haluat tallentaa.
  4. Aloita viestin kuunteleminen.
  5. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Keskeytä viesti napauttamalla sitä. Tämä tuo näkyviin latauskuvakkeen .
    • Anna viestin kuulua loppuun asti. Tämän jälkeen latauskuvake tulee näkyviin.
  6. Tallenna viestit laitteelle napauttamalla latauskuvaketta .

Puhelinnumeron siirtäminen koulu- tai yritystililtä henkilökohtaiselle tilille

1. Jos haluat soittaa puheluita 4.1.2023 jälkeen, valitse Avaa navigointivalikko ja sitten Asetukset ja sitten Puheluasetukset ja sitten Puhelutili ja sitten Poista puhelutili.
  2. Napauta Poista, kun näet ilmoituksen "Tili poistetaan pysyvästi. Et voi soittaa tai vastaanottaa puheluja Meetissä."
  3. Pääset päänäyttöön napauttamalla paluunuolta .
  4. Napauta avataria oikeasta yläkulmasta.
  5. Valitse henkilökohtainen sähköpostitilisi tai Lisää toinen tili.
  6. Valitse Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Lisää puhelutili.
  7. Lisää puhelinnumerosi.