Desar missatges i canviar el compte per a trucades si l'administrador ha desactivat Meet

Important: si un administrador desactiva Meet per al seu domini, els usuaris que s'hagin registrat a Duo o a la nova aplicació Meet amb un compte d'empresa o de centre educatiu perdran l'accés als seus missatges a partir del 4 de gener de 2023.

Consell: si les actualitzacions automàtiques estan activades i el teu administrador desactiva Meet, rebràs un advertiment a l'aplicació per informar-te que has de desar els missatges abans del 4 de gener de 2023.

Desar missatges

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Meet o Duo Duo.
  2. Toca Contacte i, a continuació, Més opcions i, a continuació, Mostra l'historial complet.
  3. Selecciona el missatge que vols desar.
  4. Reprodueix-lo.
  5. Selecciona una opció:
    • Toca el missatge perquè es posi en pausa i es mostri la icona de baixada .
    • Deixa que el missatge es reprodueixi fins al final perquè es mostri la icona de baixada .
  6. Per desar els missatges al dispositiu, toca la icona de baixada .

Reassignar a un compte personal un número de telèfon d'un compte de centre educatiu o d'empresa

1. Per fer trucades després del 4 de gener de 2023, toca Obre el menú de navegació i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de la trucada i, a continuació, Compte per a trucades i, a continuació, Suprimeix el compte per a trucades.
  2. Quan aparegui el missatge "Un cop ho facis, no podràs fer ni rebre trucades a Meet", toca Suprimeix.
  3. Per anar a la pantalla principal, toca la fletxa enrere .
  4. A la part superior dreta, toca el teu avatar.
  5. Selecciona el teu compte de correu electrònic personal o Afegeix un altre compte.
  6. Toca Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Afegeix un compte per a trucades.
  7. Introdueix el teu número de telèfon.