Bruk familiemodus i samtaler 1 : 1 og i grupper

Med familiemodus får barn en bedre opplevelse når de er med i samtaler 1 : 1. I Familiemodus skjules samtalekontroller for å forhindre at barn avslutter samtaler eller kutter lyden for andre ved et uhell. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i møter.

Du må ha Android 6 eller nyere for å bruke effekter eller tegne i familiemodus. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå på familiemodus

1. Start eller motta et videoanrop i Google Meet .
  2. Trykk på Vis flere alternativer  nederst i samtalen.
    Tips: Du må være i en aktiv samtale der video er på, for å finne alternativene.
  3. Trykk på Familie.
    • For å bruke effekter, for eksempel for å sette inn et bilde av en blomst over ansiktet ditt, trykk på Effekter.
    • For å tegne, trykk på Tegneverktøy.
    • For å få tilgang til samtalekontroller, for eksempel for å kutte lyden eller legge på, trykker du på Tilbake tilbakepilen i Duo øverst til venstre.