De gezinsmodus gebruiken in 1-op-1- en groepsgesprekken

Met de gezinsmodus kunt u betere 1-op-1-gesprekken voeren als jonge kinderen meedoen. In de gezinsmodus worden de bedieningselementen tijdens gesprekken verborgen om te voorkomen dat kinderen per ongeluk ophangen of het geluid uitzetten. Deze functie is niet beschikbaar in vergaderingen.

Als u in de gezinsmodus wilt tekenen of effecten wilt toepassen, moet u Android 6.0 of hoger hebben. Bekijk hoe u uw Android-versie checkt.

Gezinsmodus aanzetten

1. Start of ontvang een Google Meet-videogesprek .
  2. Tik onderaan het gesprek op Meer opties tonen .
    Tip: U moet deelnemen aan een live gesprek met video aan om de opties te kunnen bekijken.
  3. Tik op Gezin.
    • Als u effecten wilt gebruiken om bijvoorbeeld uw gezicht te vervangen door een afbeelding van een bloem, tikt u op Effecten.
    • Als u wilt tekenen, tikt u op Doodle.
    • Tik linksboven op Terug pijl-terug voor duo om de opties voor gesprekken te openen, zoals het geluid uitzetten en ophangen.