Brug familietilstand i 1:1- og gruppeopkald

Familietilstand giver en bedre 1:1-opkaldsoplevelse, når små børn deltager. Familietilstand skjuler knapper i opkald for at forhindre, at børn kommer til at lægge på eller slå lyden fra. Denne funktion er ikke tilgængelig i møder.

Hvis du vil tegne eller anvende effekter med familietilstand, skal du have Android 6.0 eller nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Aktivér Familietilstand

1. Start eller modtag et videoopkald i Google Meet .
  2. Tryk på Vis flere valgmuligheder nederst i opkaldet.
    Tip! Du skal være i et liveopkald med video slået til for at se valgmulighederne.
  3. Tryk på Familie.
    • Tryk på Effekter for at bruge effekter til f.eks. at forvandle dit ansigt til et billede af en blomst.
    • Tryk på Tegn for at tegne.
    • Tryk på Tilbage Duo pil tilbage øverst til venstre for at få adgang til knapper i opkald til at slå lyden fra eller lægge på.