Utilitzar el mode familiar en trucades 1:1 i de grup

El mode familiar ofereix una millor experiència de trucada 1:1 quan els nens petits hi participen. Aquest mode amaga els controls de la trucada perquè no la puguin silenciar o penjar per error. Aquesta funció no està disponible a les reunions.

Per dibuixar o aplicar efectes amb el mode familiar, necessites Android 6.0 o una versió posterior. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar el mode familiar

1. Inicia o rep una videotrucada de Google Meet .
  2. A la part inferior de la trucada, toca Mostra més opcions .
    Consell: per trobar les opcions, has de ser en una trucada en directe amb vídeo activat.
  3. Toca Família.
    • Per utilitzar efectes, com ara si et vols posar la imatge d'una flor a la cara, toca Efectes.
    • Per fer dibuixos, toca Dibuixa.
    • Per accedir als controls de la trucada, com ara els de silenciar i penjar, a l'extrem superior esquerre, toca Enrere fletxa Enrere de Duo.