Se forhåndsvisninger av videosamtaler med Bank-bank

Når du ringer til noen via Google Meet, ser den andre personen en direktesendt forhåndsvisning av videoen din mens enheten ringer, hvis hen har deg som kontakt. Du ser ikke den andre personens forhåndsvisningsvideo før hen har svart.

Viktig: Bank-bank er tilgjengelig for Google Meet-videosamtaler 1 : 1 og i grupper. Bank-bank er ikke tilgjengelig når du blir med i møter i Meet-appen.

Slå på Bank-bank i Meet-anrop på nettet

1. Logg på meet.google.com/calling/ på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger .
  3. Slå på Bank-bank.

Finn ut hvorfor du ikke ser forhåndsvisningsvideoer for enkelte innkommende anrop

Hvis du ikke ser en forhåndsvisningsvideo når noen ringer, kan det bety at oppringeren
  • har slått av Bank-bank
  • ikke er blant kontaktene dine