Voorbeeld in videogesprekken met Klop Klop

Als u iemand belt via Google Meet, krijgt de andere persoon een live voorbeeldvideo van u te zien terwijl het apparaat overgaat, als deze persoon u in de contacten heeft staan. U ziet de live voorbeeldvideo van de andere persoon pas als deze opneemt.

Belangrijk: Klop Klop is beschikbaar voor 1-op-1-gesprekken en groepsgesprekken in Google Meet. Klop Klop is niet beschikbaar als u deelneemt aan een vergadering via de Meet-app.

Klop Klop aanzetten in Bellen via Meet voor het web

1. Log op uw computer in op meet.google.com/calling/.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Zet Klop Klop aan.

Meer informatie over waarom u geen voorbeeldvideo ziet bij inkomende gesprekken

Als u geen voorbeeldvideo ziet wanneer iemand belt, kan dit de volgende redenen hebben:
  • De beller heeft Klop Klop uitstaan
  • De beller staat niet in uw contacten