Videopuheluiden esikatselu Kop kopilla

Kun soitat Google Meetillä, vastaanottaja näkee sinusta live-esikatseluvideon laitteen soidessa, jos hän on lisännyt sinut yhteystietoihinsa. Et näe vastaanottajan esikatseluvideota ennen kuin hän vastaa.

Tärkeää: Kop kop on käytettävissä Google Meetin 1:1- ja ryhmävideopuheluissa. Ominaisuus ei ole käytettävissä, kun kokoukseen liitytään Meet-sovelluksessa.

Kop kop ‐ominaisuuden laittaminen päälle Meet-puheluiden verkkoversiossa

1. Kirjaudu tietokoneella osoitteeseen meet.google.com/calling/.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset .
  3. Laita Kop kop ‑ominaisuus päälle.

Miksi saapuville puheluille ei ole saatavilla esikatseluvideota

Jos esikatseluvideo ei ole saatavilla, soittaja
  • on laittanut Kop kop ‑ominaisuuden pois päältä
  • ei ole yhteystiedoissasi.