Se forhåndsvisning af videoopkald med Knock Knock

Når du ringer til en person via Google Meet, får vedkommende en livevideo af dig, mens enheden ringer, hvis vedkommende har dig som kontakt. Du kan ikke se personens livevideo, før vedkommende svarer.

Vigtigt! Knock Knock er tilgængeligt for 1:1- og gruppevideoopkald i Google Meet. Knock Knock er ikke tilgængeligt, når du deltager i et møde i Meet-appen.

Aktivér Knock Knock i Meet-opkald på web

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Aktivér Knock Knock.

Få flere oplysninger om, hvorfor du ikke kan få en forhåndsvisning af video for indgående opkald

Hvis du ikke ser en forhåndsvisning af video, når en person ringer, betyder det, at den, der ringer:
  • Har deaktiveret Knock Knock
  • Ikke er i dine kontakter