Previsualitzar videotrucades amb Toc Toc

Quan truques a una persona amb Google Meet, si et té com a contacte, aquesta persona rep un vídeo de previsualització en directe on apareixes mentre el seu dispositiu sona. No rebràs el vídeo de previsualització en directe fins que no respongui.

Important: la funció Toc Toc està disponible per a videotrucades 1:1 i de grup de Google Meet. Toc Toc no està disponible quan t'uneixes a una reunió a l'aplicació Meet.

Activar Toc Toc a les trucades de Meet al web

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a Configuració .
  3. Activa l'opció Toc Toc.

Informació sobre per què no pots rebre un vídeo de previsualització per a les trucades entrants

Si no reps un vídeo de previsualització quan algú truca, vol dir que la persona que truca:
  • Ha desactivat Toc Toc.
  • No és als teus contactes.