Rapporter eller blokker folk fra å ringe eller sende meldinger til deg i Google Meet

Du kan blokkere folk du ikke vil motta anrop eller meldinger fra lenger.

Meet har oppdatert måten blokkering håndteres på. Når du blokkerer noen i Meet, skjer dette:

Tips: Når du blokkerer noen fra å ringe deg i Meet-appen, kan hen fortsatt bli med i gruppesamtaler eller Meet-møter via en delt link. Finn ut hvem som kan bli med i møtene dine.

Blokker eller rapporter andre

Når du har blokkert noen, kan ikke vedkommende kontakte deg direkte ved å ringe deg i Meet, men dere kan fortsatt komme i kontakt med hverandre via gruppesamtaler dere begge deltar i.

1. Logg på meet.google.com/calling/ på en datamaskin.
  2. Under «Nylig aktivitet» klikker du på kontakten du vil blokkere og så Alternativer .
  3. Utfør en av disse handlingene:
    • Klikk på Blokker brukeren.
      • Hvis det er aktuelt, kan du også merke av for «Rapporter som nettsøppel».
    • Klikk på Rapporter uriktig bruk og blokker.
  4. Klikk på Blokkér.

Viktig: Du kan velge «Blokkér» eller «Rapporter uriktig bruk og blokker» uten å rapportere noe som nettsøppel eller velge type uriktig bruk.

Opphev blokkering

1. Logg på meet.google.com/calling/ på en datamaskin.
  2. Åpne Innstillinger øverst til høyre.
  3. Velg Blokkerte brukere.
  4. Klikk på Opphev blokkering ved siden av personens navn.

Slutt å motta Google Meet-anrop

Finn ut hvordan du kan slutte å motta Google Meet-anrop.

Rapporter uriktig bruk i møter

Vi går inn for å gjøre møtene dine tryggest mulig, blant annet ved å gi deg muligheten til å rapportere uriktig bruk direkte fra Google Meet. Finn ut hvordan du rapporterer uriktig bruk.