Iemand blokkeren of melden zodat die u niet kan bellen of berichten kan sturen in Google Meet

Als u geen gesprekken of berichten van iemand meer wilt krijgen, kunt u deze persoon blokkeren.

Meet heeft de manier van blokkeren gewijzigd. Wat er gebeurt als u iemand blokkeert in Meet:

Tip: Als u iemand blokkeert zodat die u niet kan bellen via de Meet-app, kan deze persoon nog steeds deelnemen aan groepsgesprekken of Meet-vergaderingen via een gedeelde link. Meer informatie over wie kan deelnemen aan uw vergaderingen

Iemand blokkeren of melden

Nadat u iemand heeft geblokkeerd, kan die persoon u niet rechtstreeks bellen in Meet. Maar u kunt deze persoon nog steeds tegenkomen als u allebei deelneemt aan een groepsgesprek.

1. Log op uw computer in op meet.google.com/calling/.
  2. Klik onder Recente activiteit op het contact dat u wilt blokkeren en dan Opties .
  3. Maak een keuze:
    • Klik op Gebruiker blokkeren.
      • Vink indien van toepassing het vakje aan naast Melden als spam.
    • Klik op Misbruik melden en blokkeren.
  4. Klik op Blokkeren.

Belangrijk: U kunt iemand blokkeren of misbruik melden en blokkeren zonder de persoon te melden als spam of een type misbruik te selecteren.

Iemand niet meer blokkeren

1. Log op uw computer in op meet.google.com/calling/.
  2. Open Instellingen rechtsboven.
  3. Selecteer Geblokkeerde gebruikers.
  4. Klik naast de naam van de persoon op Niet meer blokkeren .

Niet meer bellen via Google Meet

Meer informatie over hoe u niet meer belt via Google Meet

Misbruik in een vergadering melden

We doen er alles aan om vergaderingen veilig te houden. Daarom kunt u misbruik melden vanuit Google Meet. Meer informatie over hoe u misbruik meldt