Ilmoituksen tekeminen käyttäjästä tai käyttäjän estäminen – Google Meet ‑puhelut ja viestit

Jos et halua enää vastaanottaa puheluita tai viestejä tietyltä käyttäjältä, voit estää hänet.

Meet on muuttanut estämistä. Kun estät käyttäjän Meetissä:

Vinkki: Kun estät käyttäjää soittamasta sinulle Meet-sovelluksessa, hän voi edelleen liittyä ryhmäpuheluihin ja Meet-kokouksiin jaetun linkin kautta. Lue, ketkä voivat liittyä kokouksiisi.

Käyttäjän estäminen tai ilmoituksen tekeminen käyttäjästä

Kun olet estänyt käyttäjän, hän ei voi soittaa sinulle Meetissä. Voit kuitenkin joutua tekemisiin estämäsi käyttäjän kanssa, jos osallistutte samaan ryhmäpuheluun.

1. Kirjaudu tietokoneella osoitteeseen meet.google.com/calling/.
  2. Valitse "Viimeaikaiset tapahtumat" ‐kohdasta estettävä yhteystieto ja sitten Asetukset .
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Klikkaa Estä käyttäjä.
      • Merkitse tarvittaessa "Ilmoita roskasisällöstä" ‐ruutu valituksi.
    • Klikkaa Ilmoita väärinkäytöstä ja estä.
  4. Klikkaa Estä.

Tärkeää: Estäminen tai väärinkäytöstä ilmoittaminen ja estäminen on mahdollista ilman kohteen merkitsemistä roskasisällöksi tai väärinkäyttötyypin valitsemista.

Eston kumoaminen

1. Kirjaudu tietokoneella osoitteeseen meet.google.com/calling/.
  2. Avaa oikeasta yläkulmasta Asetukset .
  3. Valitse Estetyt käyttäjät.
  4. Klikkaa käyttäjän nimen vierestä Kumoa esto .

Google Meet ‑puheluiden estäminen

Lue lisää Google Meet ‑puheluiden estämisestä.

Kokouksen väärinkäytöstä ilmoittaminen

Kokousten tietoturvasta huolehtimiseen liittyvän sitoumuksemme mukaisesti voit ilmoittaa väärinkäytöstä Google Meetissä. Lue lisää väärinkäytöstä ilmoittamisesta.