Bloker eller rapportér en person, så vedkommende ikke kan ringe eller skrive til dig i Google Meet

Hvis du ikke længere vil modtage opkald eller beskeder fra en person, kan du blokere vedkommende.

Meet har opdateret, hvordan blokering håndteres. Når du blokerer en bruger i Meet:

Tip! Når du blokerer en person, så vedkommende ikke kan ringe til dig i Meet-appen, kan vedkommende stadig deltage i gruppeopkald og Meet-møder via et delt link. Få flere oplysninger om, hvem der kan deltage i dine møder.

Bloker eller rapportér en person

Når du har blokeret en person, kan vedkommende ikke kontakte dig direkte ved at ringe til dig i Meet, men du kan muligvis stadig interagere med en person, du har blokeret, hvis I er i et gruppeopkald sammen.

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Under "Seneste aktivitet" skal du klikke på den kontakt, du vil blokere og derefter Valgmuligheder .
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Klik på Bloker bruger.
      • Markér afkrydsningsfeltet ud for "Rapportér som spam", hvis det er relevant.
    • Klik på Rapportér misbrug, og bloker.
  4. Klik på Bloker.

Vigtigt! Du kan vælge "Bloker" eller "Rapportér misbrug, og bloker" uden at rapportere som spam eller angive en misbrugstype.

Fjern blokeringen af en person

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Åbn Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Blokerede brugere.
  4. Klik på Fjern blokering ud for personens navn.

Stop med at modtage Google Meet-opkald

Se, hvordan du stopper med at modtage Google Meet-opkald.

Rapportér misbrug i et møde

Som en del af vores bestræbelser på at sørge for, at møder er sikre, har du mulighed for at rapportere misbrug fra Google Meet. Se, hvordan du rapporterer misbrug.