Bloquejar una persona o informar-ne perquè no et pugui trucar o enviar missatges a Google Meet

Si ja no vols rebre trucades o missatges d'una persona, la pots bloquejar.

Meet ha actualitzat la manera com es gestionen els bloquejos. Quan bloqueges algú a Meet:

Consell: quan bloqueges algú perquè no et pugui trucar a l'aplicació Meet, igualment pot unir-se a les trucades de grup o a les reunions de Meet amb un enllaç compartit. Obtén informació sobre qui pot unir-se a les teves reunions.

Bloquejar una persona o informar-ne

Quan bloqueges una persona, no pot contactar amb tu directament trucant-te a Meet, però pots interaccionar-hi si esteu en una mateixa trucada de grup.

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. A "Activitat recent", fes clic al contacte que vols bloquejar i, a continuació, Opcions .
  3. Tria una opció:
    • Fes clic a Bloqueja l'usuari.
      • Si escau, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Marca com a contingut brossa".
    • Fes clic a Informa d'un ús abusiu i bloqueja.
  4. Fes clic a Bloqueja.

Important: pots "Bloquejar" o "Informar d'un ús abusiu i bloquejar" sense informar que és contingut brossa ni seleccionar un tipus d'ús abusiu.

Desbloquejar una persona

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. A la part superior dreta, obre Configuració .
  3. Selecciona Usuaris bloquejats.
  4. Al costat del nom de la persona, fes clic a Desbloqueja .

Deixar de rebre trucades de Google Meet

Obtén informació sobre com pots deixar de rebre trucades de Google Meet.

Informar d'un ús abusiu en una reunió

Com a part del nostre compromís per protegir les reunions, tens la possibilitat d'informar d'un ús abusiu des de Google Meet. Obtén informació sobre com pots informar d'un ús abusiu.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda