Find og inviter kontakter til Meet-opkald

Du kan finde den person, du vil foretage et Google Meet-opkald til, hvis vedkommende er i dine kontakter. Hvis personen ikke er i dine kontakter, men bruger Google Meet-opkald, kan du tilføje vedkommende.

Hvis du bruger Google Meet-opkald på en anden enhed med den samme Google-konto, synkroniseres dine kontakter på alle dine enheder.

Synkroniser kontakter først

Synkroniser dine kontakter, så de vises i Google Meet. Du kan til enhver tid deaktivere dette.

1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Søg efter Meet .
  3. Tryk på Tilladelser og derefter Kontakter og derefter Tillad.

Tip! Du kan også fjerne adgang til kontakterne på din Google-konto. Hvis du fjerner din konto, kan du ikke bruge visse funktioner som f.eks. Google Meet på flere enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner din Google-konto

Find kontakter

Hvis du bruger Google Meet-opkald på en anden enhed med den samme Google-konto, synkroniseres dine kontakter på alle dine enheder.

Vigtigt! Hvis du har din Google-konto via dit arbejde eller din skole, synkroniseres dine kontakter muligvis ikke.

Find kontakter i Meet på nettet

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Indtast kontaktens navn eller telefonnummer i søgefeltet.
Sådan forhindrer du, at Google Meet får adgang til kontakterne på din telefon:
  1. Åbn indstillingerne på din mobilenhed.
  2. Tryk på Meet.
  3. Deaktiver Kontakter .

Tip! Sørg for, at den person, du vil ringe til, findes i dine kontakter og har Meet-opkald. Hvis begge dele er tilfældet, og du stadig ikke kan finde personen, så giv os besked om det.

Få flere oplysninger om, hvordan du finder og synkroniserer dine kontakter.

Inviter en person til Google Meet-opkald

Vigtigt! På nuværende tidspunkt kan du ikke invitere personer til Meet-opkald i din webbrowser, men du kan invitere dem i din mobilapp.

Hvis en af dine kontakter ikke bruger Meet-opkald, kan du via din mobilapp invitere vedkommende til at downloade appen, så I kan foretage 1:1- og gruppevideoopkald med hinanden.

1. Åbn Meet på din mobilenhed.
  2. Tryk på Ny videoopkald.
  3. Find den kontakt, du vil invitere, og tryk på Inviter. Din standardapp til sms-beskeder åbnes med en forhåndsindlæst invitationsbesked.
  4. Tryk på Send.
Modtageren får beskeden og kan derefter downloade appen eller besvare notifikationen direkte.