Cercar i convidar contactes a Trucades de Meet

Pots trucar a algú a través de Trucades de Google Meet si aquesta persona consta entre els teus contactes. Si no figura entre els teus contactes però utilitza Trucades de Google Meet, pots afegir-la.

Si utilitzes Trucades de Google Meet en un altre dispositiu amb el mateix Compte de Google, els contactes se sincronitzen en tots els dispositius.

Sincronitzar els contactes abans de començar

Sincronitza els teus contactes perquè es mostrin a Google Meet. Pots desactivar aquesta opció en qualsevol moment.

1. Al dispositiu, obre Configuració.
  2. Cerca Meet .
  3. Toca Permís i, a continuació, Contactes i, a continuació, Permet.

Consell: també pots suprimir l'accés als contactes del teu Compte de Google. Si suprimeixes el teu compte, no podràs utilitzar determinades funcions, com ara Google Meet, en diversos dispositius. Obtén informació sobre com pots suprimir el teu Compte de Google.

Cercar contactes

Si utilitzes Trucades de Google Meet en un altre dispositiu amb el mateix Compte de Google, els contactes se sincronitzen en tots els dispositius.

Important: si el teu Compte de Google és un compte de la feina o d'un centre educatiu, és possible que els contactes no se sincronitzin.

Cercar contactes a Meet per al web

1. A l'ordinador, inicia la sessió a meet.google.com/calling/.
  2. Al quadre de cerca, introdueix el nom o el número de telèfon.
Per evitar que Google Meet accedeixi als contactes del telèfon:
  1. Obre la configuració del dispositiu mòbil.
  2. Toca Meet.
  3. Desactiva Contactes .

Consell: assegura't que la persona a qui vols trucar figuri entre els teus contactes i tingui Trucades de Meet. Si és així i encara no pots trobar-la, fes-nos-ho saber.

Obtén més informació sobre com pots cercar els contactes i sincronitzar-los.

Convidar algú a Trucades de Google Meet

Important: ara mateix no pots convidar ningú a Trucades de Meet des del navegador web, però sí que pots convidar altres persones des de l'aplicació mòbil.

Si algun dels teus contactes no utilitza Trucades de Meet, pots fer servir l'aplicació mòbil per convidar-lo a baixar l'aplicació i fer videotrucades 1:1 i de grup.

1. Al dispositiu mòbil, obre Meet .
  2. Toca Nou videotrucada.
  3. Cerca el contacte que vols convidar i toca Convida. S'obrirà l'aplicació d'SMS predeterminada amb un missatge d'invitació preconfigurat.
  4. Toca Envia.
El destinatari rebrà el missatge i podrà baixar l'aplicació o respondre directament a la notificació.