Mobiilidatan käytön rajoittaminen Google Meetissä

Jos liittymäsi kuukausittainen data on loppumassa, voit vähentää datan käyttöä Google Meet ‑sovelluksessa. Meet-sovelluksen puhelut käyttävät Wi-Fi-verkkoa ja mobiilidataa, joten puheluita voi soittaa kaikkialla, missä sinulla on internetyhteys.

Tärkeää: Vaikka laite olisi yhteydessä Wi-Fiin, Meet käyttää aina hieman mobiilidataa. Näin keskustelu ei keskeydy, jos Wi-Fi-yhteys heikkenee. Jos et halua käyttää mobiilidataa varavaihtoehtona, seuraa alla olevan "Mobiilidatan laittaminen pois päältä" ‑osion ohjeita.

Wi-Fi-yhteyden muodostaminen

Varmista ennen puheluiden soittoa tai niihin vastaamista, että mobiililaitteesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Mobiilidatan käytön hallinta

Voit vaikuttaa mobiilidatan käyttöön ja puheluiden laatuun laittamalla mobiilidatan päälle tai pois päältä sekä rajoittamalla tai lisäämällä sitä.

Mobiilidatan käytön rajoittaminen

Jos Wi-Fi-yhteyttä ei ole, Meet alentaa yhteyden nopeudeksi automaattisesti 1 Mb/s.

Vanhat puhelut (aiemmin Duo):

1. Avaa Google Meet ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko .
  3. Napauta Asetukset ja sitten Puheluasetukset ja sitten Puhelun asetukset.
  4. Laita Datansäästötila päälle.

Kokoukset ja Meet-puhelut (vain yrityksille ja oppilaitoksille):

1. Avaa Google Meet ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko .
  3. Napauta Asetukset ja sitten Yleiset.
    • Huom. Henkilökohtaisen tilin käyttäjät näkevät tämän kohdassa Asetukset ja sitten Kokousasetukset.
  4. Laita Rajoita datan käyttöä ‑asetus päälle.

Mobiilidatan laittaminen pois päältä

Jos haluat varmistaa, että Meet käyttää vain Wi-Fiä eikä mobiilidataa, voit laittaa puhelimen mobiilidatan pois päältä.

1. Avaa Asetukset-sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse Datan käyttö.
  3. Laita Mobiilidata pois päältä.