Begræns brugen af mobildata i Google Meet

Hvis du er ved at løbe tør for månedlig data i dit mobilabonnement, kan du reducere din brug af data i Google Meet-appen. Vær opmærksom på, at opkald i Meet-appen fungerer via Wi-Fi og mobildata, så du kan foretage opkald overalt, når du har adgang til internettet.

Vigtigt! Når din enhed har Wi-Fi-forbindelse, bruger Meet stadig en lille mængde mobildata. Dette holder din samtale kørende, hvis Wi-Fi-forbindelsen får udfald. Du kan stoppe med at bruge mobildata som backup ved at følge vejledningen i afsnittet "Slå mobildata fra" nedenfor.

Opret forbindelse til Wi-Fi

Før du foretager eller besvarer opkald, skal du sørge for, at din mobilenhed har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Administrer mobildataforbrug

Hvis du vil skære ned på dit dataforbrug eller ændre opkaldskvaliteten, kan du begrænse eller øge mobildata, eller aktivere eller deaktivere mobildata.

Begræns mobildataforbrug

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, sænker Meet automatisk dine forbindelser til 1 Mbit/sek.

For forældede opkald (tidligere kendt som Duo):

1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Indstillinger for opkald og derefter Indstillinger for igangværende opkald.
  4. Slå Datasparetilstand til.

For møder eller Meet-opkald (kun tilgængelig for Business og EDU):

1. Åbn Google Meet-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Generelt.
    • Bemærk! Brugere med personlige konti kan se dette under Indstillinger og derefter Mødeindstillinger.
  4. Aktivér Begræns dataforbrug.

Deaktiver mobildata

Hvis du vil sikre, at Meet kun anvender Wi-Fi og ikke mobildata, kan du deaktivere mobildata på din telefon.

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Dataforbrug.
  3. Deaktiver Mobildata.